Top 10 stvari koje iskusni putnici više ne pakiraju

Koliko puta ste već putovali i shvatili da su vam neke stvari bile totalno nepotrebne? Putovanje sa manje stvari znači i manje brige. Putovanja se mjenjaju, sve je više digitalno i lakše nego ikad prije. Putovanje može biti uzbudljivo, ali i izazovno. Kako biste maksimalno iskoristili svoje putovanje i osigurali da sve prođe glatko, evo 10  stvari koje iskusni putnici više ne pakuju. Za najjeftinija putovanja predlažemo da pogledate ponude na stranici Putujmo Jeftino.

 1. Gotovina: S razvojem kreditnih kartica i interneta, gotovina nije toliko potrebna kao prije. Većina mjesta prihvaća kartice, a ako vam je potrebna gotovina, možete je podići na bankomatu.
 2. Nepotrebne kutije i organizatori: Izbjegavajte velike i glomazne kutije. Umjesto toga, koristite vrećice koje se mogu prilagoditi vašem prtljagu.
 3. Loša putna oprema: Investirajte u kvalitetnu opremu koja će trajati godinama, umjesto da kupujete jeftine proizvode koji se brzo kvare.
 4. Nepotrebne toaletne potrepštine: Ne morate nositi sve sa sobom. Mnogi hoteli pružaju osnovne potrepštine poput šampona i paste za zube.
 5. Knjige: Umjesto da nosite teške knjige, razmislite o korištenju tableta
 6. Putovnice s omotima: Omoti za putovnice često su nepotrebni i samo dodaju dodatnu gnjavažu prilikom prolaska kroz sigurnosne provjere.
 7. Upadljiva odjeća: Neutralne boje su praktičnije za putovanje jer se mogu kombinirati na različite načine.
 8. Skupocjeni nakit: Izbjegavajte putovanje s dragocjenostima kako biste smanjili rizik od krađe.
 9. Vratni jastuci: Iako su nekima udobni, često su nepraktični za nošenje.
 10. Stvari “za svaki slučaj”: Izbjegavajte pakiranje stvari koje mislite da biste mogli trebati, ali niste sigurni. Ako nešto stvarno zatreba, vjerojatno ćete ga moći kupiti na svom odredištu.

Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

HotelsCombined – broj 1 stranica u 2023. godini za brzo i jeftino pronalaženje smještaja – klikni link i uvjeri se.

credits. road trip, prijatelji, photo by Antonio-Guillem/can stock photo

KORISTITE BOOKING.COM?

 • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2024.godine.
 • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
 • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Leave a Reply