Top 10 otoka Europe za vidjeti ove godine

Ove godine izaberite odmor na jednom od sljedećih otoka Europe. Možete pronaći putovanja avionom preko Skyscanner tražilice, a odličan izbor putovanja možete pogledati i preko stranice Putujmo Jeftino. Pošaljite poruku ili ostavite komentar ispod ako planirate putovanje na jedanu od sljedećih destinacija.

Korzika

Predivan otok koji treba puno više turista. Ovo je zaista skriveni biser Europe koji će vas očarati svojim ljepotama.

Malta

Malta je predivan otok bogatog duha, predivnih plaža i otok bogate kulture.

Sicilija

Rajske bijele plaže i predivni hotel resorti, pravi mali Raj u srcu Europe.

Santorini

Veličanstveni otok Santorini u svakom smislu opravdava svoje nagrade za najbolji otok i imenovanja jednim od najljepših otoka svijeta.

Kreta

Raj na Zemlji za sve koji vole dobru hranu, plažu i otoke prepune povijesnih znamenitosti

Mykonos

Jedan od najpopularnijih otoka za “ekipu” mlađu od 40 godina. Ovdje zabava dobiva novi smisao. Izlasci i uživanje u životu ovdje su zaista naglašeni.

Ibiza

Otok poznat po svojim nudističkim plažama, skupim hotelima i najboljim dj koncertima.

Tenerife

Najbolji izbor za opušteni odmor. Tenerife su dio Europe, ali leže na oceanu i nude jedan poseban doživljaj kakav nigdje drugdje u Europi nećete doživjeti.

Zakynthos

Jedan od  najljepših otoka Grčke. Ovaj otok je uvijek krcat turistima i ima neke od najboljih mjesta za vodene sportove, bungee jumping i zipline.

Cipar

Otok Cipar pravi je mali raj, a idealan je izbor za obitelji koje putuju s djecom. Cipar ima bogatu povijest i kulturu, predivno čisto more i odličnu klimu.

credits. Cyprus by DimitryKrasko/123rf

credits. Cyprus by DimitryKrasko/123rf

 

Leave a Reply