Top 10 destinacija za odmor u 2022.godini

Tražite ideju i savjet kamo na odmor sljedeće godine? Donosimo najboljih 10 destinacija za odmor sljedeće godine. Rezervirajte si ova putovanja najbolje 3-4mj prije putovanja. Već sada najavljuju kako će sezona sljedeće godine krenuti ranije pa možete očekivati da već od travnja slobodno putujete, uz odgovarajuće mjere sigurnosti naravno.

Otok Bali

Otok Bali je duže od godinu dana zatvoren za turiste i napokon se otvara. Idealno za posjet u proljeće 2022.godine. Jedinstven otok predivne flore i faune, rajskih plaža i odlične gastronomije.

Maldivi

Iskusite najbolju destinaciju svijeta. Maldivi su već sad otvoreni za turizam, ali najbolje vrijeme za odmor je ono od siječnja do svibnja pa predlažemo da već sad planirate odmor na Maldivima.

Pariz

Putovanje u Pariz jednostavno morate doživjeti. Posjetite Pariz u proljeće. Zahvaljujući Ryanairu to nikad nije bilo lakše i jeftinije. Iz Zagreba već za 30 eura možete u proljeće 2022.na odmor u Pariz.

Budimpešta

Jedan od najljepših gradova Europe nalazi se na manje od 4h autom od Zagreba i Beograda. Posjetite Budimpeštu sljedeće godine za Uskrs ili praznik rada. Predlažemo jedan produženi vikend 3/4 dana.

Santorini

I sljedeće godine je Santorini na popisu top 10 destinacija. Gotovo smo sigurni da ne postoji ljepše mjesto za odmor u Europi. Kao stvoreno za putovanje za parove, prigodno za zaruke, medeni mjesec i godišnjice.

Malaga

Jedan od najljepših gradova na obali Španjolske nalazi se u Andaluziji i idealno je mjesto za ljetovanje, ali i odmor u proljeće. Blaga klima, odlični hoteli i vrhunska gastro ponuda.

New York

Od 2022.godine ne morate više imati vizu za Ameriku. Posjetite zato New York i to između 4 i 6mj 2022.godine. Doživite ovaj grad na najbolji način.

Amsterdam

Amsterdam je i dalje najzabavniji grad Europe koji ima savršen spoj modernog način života i kulture te bogate povijesti. Preporučujemo odmor između 4 i 7mj 2022.

Lisabon

Slikoviti Lisabon najsunčaniji je grad Europe i mjesto koje jednostavno morate vidjeti. Grad u kojem su ulice prepune grafita, lijepe kulture, grad koji nudi predivan zalazak sunca, odličnu hranu i vrlo povoljan smještaj i aktivnosti.

Marrakech

Biser koji se jednostavno mora vidjeti. Marrakech je nešto zaista posebno. Putovanja u ovaj grad su uvijek bila povoljna, a to će se nastaviti i sljedeće godine. Moguće da Ryanair uvede i linije iz Hrvatske (napokon). Posjetite Marrakech od 3mj do 6mj 2022.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Uvijek preporučujemo da rezervirate preko stranice Booking. Osigurajte se sa najboljom rezervacijom uz uvijek najniže cijene.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply