Putovanje u Porto, najbolja destinacija za rujan 2017

Za rujan 2017 izabrali smo Porto kao najbolju destinaciju. Ovo je naš izbor i preporuka za vaše putovanje krajem ljeta.  Porto je izuzetan grad koji je već mnogo puta bio bira između top 5 i 10 najboljih gradova Europe. Ovaj grad ima posebnu atmosferu, romantičan zalazak sunca, arhitekturu koja je naprosto predivna, a cijene su i više nego povoljne.

Putujete li ove godine u rujnu možete uhvatiti odličnu cijenu za letove iz Hrvatske. Letovi uključuju presjedanja, a cijena povratne avio karte se kreće od 1200 kuna. Iz Venecije letovi su oko 900 kuna, iz Budimpešte su direktni letovi i cijena povratne karte je oko 700 kuna dok iz Milana možete letjeti za 400 kuna povratno. Do Milana možete autobusom Flixbusa za 430 kuna povratno iz Zagreba.

Credits: Martin Lehmann/123rf/Porto

Credits: Martin Lehmann/123rf/Porto

Uzduže predivne “zlatne” rijeke Porto-a nalazi se velik broj restorana i kafića u kojima možete uživati isprobavajući razne specijalite i lokalnu kuhinju. Porto ima velik broj restorana koji pripremaju vrhunska jela od ribe.

Smještaj u Portu iznosi u prosjeku 100 kn po osobi tj. 200 kn za dvokrevetnu sobu po danu boravka za mjesec rujan. Aktualne cijene i online rezervaciju hotela i apartmana možete napraviti klikom ovdje – Jeftini hoteli i apartmani u Porto-u.

Nemojte zaboraviti da boravak u Porto-u znači biti na Atlantiku i time morate odvojiti barem nekoliko dana za uživanje na predivnim plažama u blizini Porto-a.

Porto ima vrlo bogatu povijest, a njegov povijesni centar je i dio svjetske kulturne baštine UNESCO-a.Booking.com

Leave a Reply