Predlažemo – 4 destinacije na moru za uskršnje praznike

Za proljetne praznike ove godine na Uskrs predlažemo da posjetite jednu od ove 4 destinacije na moru. Od slikovite i šarmantne Opatije do romantičnog Rovinja ili predivnog Zadra, ovo su 4 destinacije na moru koje trebate posjetiti za Uskrs ove godine.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.
Credits: Opatija/Peter Eckert/123RF

Credits: Opatija/Peter Eckert/123RF

Opatija

Slikovita Opatija ima odličan izbor hotela i apartmana uz more, a mnogi od njih nude wellness i spa usluge što je odličan izbor za sve one koji žele potpuni odmor i ugodu prilikom produženog vikenda ove godine za Uskrs. Za boravak u Opatiji predlažemo ovaj 2 smještaja. B&B Borka i Villa Dalia Opatija.

Rovinj

Romantični Rovinj je grad bogate povijesti i kulture smatra se u svijetu kao jedan od najslikovitijih gradova Mediterana. Za boravak u Rovinju predlažemo ova dva smještaja. Apartmani Ena Rovinj i apartmani Lorena.

Zadar

Ako do sada niste bili u Zadru onda niste vidjeli jedan od najljepših gradova svijeta. Zadar je s razlogom prozvan najljepšim gradom Hrvatske i nosio je već nekoliko puta titulu jedne od najpoželjnijih destinacija u Europi. Izaberite si smještaj u srcu grada Zadra i uživajte u ovom gradu bogate povijest, kulture i odličnog izbora za cijelodnevnu zabavu. Pogledajte ovaj odličan apartman u Zadru – Apartman Ivona 4*

Split

Split je drugi najveći grad Hrvatske  i najnaseljeniji grad jadranske obale. Osim bogate povijesti i kulture ova grad uvijek je pun života i ponuditi će vam veliki izbor hotela, restorana, galerija i zabavnih događanja. Za putovanje u Split predlažemo putovanje zrakoplovom iz Zagreba, posebno ako do sada nikad niste letjeli. Cijena povratne avionske karte za Uskrs je samo 680 kuna i možete ju kupiti na stranici Croatia Airlines. Smještaj u centru Splita je vrlo jeftin i možete ga rezervirati ovdje – Villa Kate Split.

Split 001

Leave a Reply