Povratne avionske karte za Mallorcu (Majorku) već od 25 eura!

Putovanje u Španjolsku na plaže Majorke u listopadu. Putovanje je od 19.listopada do 23.listopada. Ponuda putovanja sastoji se od povratne avionske karte Bologna – Mallorca s pripadajućim taksama i pristojbama. Putovanje rezervirate online  na način da kliknete na linkove ispod i platite karticom nakon čega na vašu e-mail adresu (email) stiže račun i avionska karta koju zatim trebate isprintati i ponijeti sa sobom na putovanje. Do Bologne  možete za 19 eura s vlakom iz Trsta ili uz privatni transfer sa GoOpti Hrvatska. Možete i autom za 500-600 kn  iz Zagreba do Bologne ili uz GoOpti iz Ljubljane za Bolognu.

Mallorca 03

 Termin putovanja 19.10.2015 do 23.10.2015.  Kliknite na link ispod.

AVIONSKE KARTE: AVIONSKA KARTA ZA MALLORCU

SMJEŠTAJ POTRAŽITE OVDJE: HOTELI U MALLORCI

SMJEŠTAJ MOŽETE POTRAŽITI I OVDJE: HOTELSCOMBINED

 

Hotele možete potražiti i tako da kliknete na tražilicu ovdje desno: kliknete i upišite tražene datume.  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

mallorca 2

Napominjemo kako je cijena u naslovu po osobi za avionsku kartu sa svim taksama i pristojbama te nema nikakve nadoplate. Sva plaćanja su online i ponude putovanja vrijede do isteka ponude ili do kraja akcije. Cijene se mogu promijeniti pa vas molimo da nas kontaktirate ukoliko primjetite da cijena ne odgovara cijeni iz naslova ponude.

Korisne informacije:

Uvijek preporučujemo da avionske karte provjerite na stranicama skyscanner

Uvijek preporučujemo da hotelski smještaj pretražujete na stranicama booking

Uvijek preporučujemo da dodatne informacije o destinacijama potražite na stranicama tripAdvisor

Za detalje o vizi i putovnicama pogledajte ovdje. Vizni sustav RH & Vizni sustav RS

Leave a Reply