Otkrijte čaroliju putovanja kruzerima

Putovanje kruzerom je avantura koja vas vodi kroz plavim prostranstvima i neistraženim obalama. Svako krstarenje je prilika otputovati u više destinacija uz luksuz i udobnost. U ovom članku predstavit ćemo vam nevjerojatno putovanje kroz svijet kruzerima, predstavljajući vam neka od najuzbudljivijih krstarenja koja biste trebali isprobati. Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

credits.: cruise ship by epicstockmedia/ 123rf photos

  1. Karibi

Mnogi koji su bili na krstarenju Karibima opisuju ga kao ulazak u raj. Suncem okupane plaže, kristalno čisto more i egzotični otoci čine ovo putovanje jednim od najpopularnijih izbora. Krstarenje Karibima obično je najbolje tijekom zime i ranog proljeća, kad je vrijeme suho i toplo.

 

  1. Aljaska

Ukoliko se možete i želite zamisliti usred divljine, okruženi ledenjacima i netaknutom prirodom ovo krstarenje je za vas. Krstarenje Aljaskom pruža priliku za istraživanje fjordova, promatranje kitova i divlje prirode koja će vas ostaviti bez daha. Najbolje vrijeme za krstarenje Aljaskom je tijekom ljeta, od svibnja do rujna.

 

  1. Mediteran

Krstarenje kruzerima po Mediteranu je putovanje kroz povijest, umjetnost i kulturu. Posjetite slikovite europske gradove poput Rima, Barcelone, Dubrovnika i Atene. Idealno vrijeme za ovo krstarenje je proljeće i ljeto, kada je more ugodno za plivanje i istraživanje obale.

 

  1. Norveški fjordovi

Krstarenje Norveškim fjordovima donosi vam prizore spektakularnih planina, vodopada i fjordova. Ovo je putovanje koje će vas ostaviti bez daha, bilo da ste zaljubljenik u prirodu ili samo tražite nešto posebno i čarobno.

 

  1. Pacifički otoci

Destinacije iz snova za mnoge su upravo Havaji, Tahiti, Bora Bora. Predivne bijele pješčane plaže, tirkizno more i opuštena atmosfera čekaju vas na ovom rajskom krstarenju.

credits. travel, ship, cruise by denbelitsky/ can stock photo

Kako pronaći jeftine ponude za krstarenja po Mediteranu

 

Rezervirajte unaprijed

Ukoliko svoje krstarenje rezervirate nekoliko mjeseci unaprijed pronaći ćete povoljnije cijene.

 

Praćenje promocija

Pratite web stranice i društvene mreže kompanija za krstarenje kako biste saznali o trenutnim promocijama.

 

 Fleksibilnost s datumima

Ukoliko možete biti fleksibilni s datumima putovanja, možete iskoristiti ponude za manje popularne datume.

 

Iskoristite nagradne bodove

Ako putujete često, razmislite o tome da koristite nagradne bodove s kompanijama za krstarenje.

 

Grupne ponude

Ponekad grupne ponude ili rezervacije za više osoba mogu utjecati na niže cijene.

 

Putovanja i krstarenja kruzerima nisu samo obiano putovanja, to je iskustvo koje će vas obogatiti emocijama, uspomenama i nevjerojatnim prizorima. Bilo da želite istražiti udaljene obale ili uroniti u kulturu starih gradova, krstarenje vam pruža nevjerojatnu priliku za otkrivanje svijeta na potpuno nov način. Spremite se za svoju putničku avanturu kroz morske horizonte i stvorite nezaboravne uspomene.

Nemojte zaboravit da preko HotelsCombined možete odmah pronaći paket putovanja let + hotel – provjerite to OVDJE.

Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2023.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Leave a Reply