Odmor u Vodicama – ljetovanje u 2017. godini

Odmor u Vodicama – ljetovanje u 2017. godini. Za savršen odmor ovog ljeta i uživanje u moru i suncu predlažemo putovanje u Vodice. Ovaj predivan grad nalazi se 13km od Šibenika i jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Dalmaciji. Vodice su poznate po odličnim plažama, odličnoj gastro ponudi i bogatoj povijesti. Vodice se spominju prvi puta još davne 1402. godine u zapisima o izgradnji crkve sv. Križa. Smještaj potražite ovdje – Hotel i apartmani u Vodicama.

credits. Vodice/ foto by xbrchx/can stock photo

credits. Vodice/ foto by xbrchx/can stock photo

Zašto posjetiti Vodice?

  • kupanje
  • hoteli
  • odlična gastro ponuda
  • bogata povijest
  • povoljne cijene apartmana

Uživajte u predivnim šljunčanim plažama, romantičnoj atmosferi i odličnoj gastro ponudi. Smještaj potražite ovdje – Hotel i apartmani u Vodicama.

U Vodice je najbolje putovati za ljetovanje od sredine lipnja do sredinje rujna, ali odličan su izbor i za putovanja u travnju i svibnju kao idealna vikend opcija. Zahvaljujući romantičnoj atmosferi Vodice su isto tako dobra ideja za vikend putovanje za zaljubljene.

Za smještaj u Vodicama preporučujemo odličan apartman Rooms Toni koji se nalazi na odličnoj lokaciji i ima nisku cijenu. Noćenja u lipnju već od 150 kn po osobi, a u srpnju i kolovozu već od 220 kn po osobi za boravak u ovom predivnom apartmanu.

Obavezno posjetite Čorićev toranj, Župnu Crkvu sv.Križa, brdo Okit i mnogo više…

Pogledajte kako izgledaju Vodice klikom na video zapis ispod

 

Leave a Reply