Najbolje daleke destinacije za listopad

Želite putovati negdje daleko u mjesecu listopadu (oktobru)? Pogledajte našu preporuku za putovanja na daleke dijelove svijeta i to baš za mjesec listopad. Jeftine avionske karte preporučujemo da potražite preko tražilice Skyscanner, a smještaj možete potražiti najbolje preko stranice Booking hoteli (kliknite). Potražite jeftina daleka putovanja i na stanici Putujmo Jeftino.

Credits: Hawaii by Lorcel/123RF

Credits: Hawaii by Lorcel/123RF

Havaji

Havaji su zaista jedna od najljepših destinacija na svijetu, a možete ih posjetiti kroz cijelu godinu. Listopad je isto tako odličan izbor za jedno daleko i romantično putovanje na Havaje.

Miami

Miami je jedan od  najsunčanijih i najljepših gradova Amerika i vrlo je popularna destinacija za medeni mjesec.

Fidži

Putovanja na Fidži su najbolja od svibnja pa sve do početka studenog. Možete putovati u listopadu, ali se pripremite za jedno skupo putovanje jer su cijene avionskih karata uvijek visoke.

Madagaskar

Najbolje vrijeme za posjetiti Madagaskar je od početka svibnja pa do kraja listopada. Madagaskar ima predivnu prirodu i bogati životinjski svijet i teško je pronaći bolju daleku destinaciju za putovanje u listopadu.

Novi Zeland

Ovo je prava definicija dalekog putovanja. Upoznajte zemlju kakvu niste do sada vidjeli i putujte u predivni Novi Zeland u listopadu ove godine.

Dubai

Vrućine su napokon manje od onih između lipnja i rujna i napokon možete uživati na ugodnih 30°C. Super izbor jer je ovo jedna od najpovoljnijih dalekih destinacija.

Source: Philipus / 123RF

Source: Philipus / 123RF

Leave a Reply