Najbolja mjesta Europe za solo putovanja u 2021.godini

Ove godine se možda odlučite na jedno solo putovanje. Možda volite tako putovati, nemate prijatelje koji su dovoljno hrabri da ove godine putuju ili želite probati nešto novo. Bez obzira koji je razlog vašeg solo putovanja donosimo najbolja mjesta Europe koja su idealna za takav tip odmora.

Amsterdam

Slikovit grad na kanalima će oduševit i one najizbirljivije. Iznajmite bicikl, probajte lokalno pivo, posjetite muzeje, zabavite se u crvenoj četvrti ili uživajte u dugim šetnjama kroz ovaj romantičan i slikovit grad.

Budimpešta

Grad do kojeg možete i svojim autom i to za manje od 4h, a autobusna karta je jeftinija od 40 eura. Budimpešta nosi naziv Pariz Istoka i baš je grad koji je po mnogo toga sličan Parizu. Atmosfera je odlična, kultura je bogata, spomenika ima i previše, a hrana i više nego ukusna i raznolika.

Atena

Atena nije samo jedan stari grad kojeg će voljeti zaljubljenici u povijest i kulturu, ovo je i moderan grad, odličan za izlaske, duge šetnje i istraživanja. Posjetite Atenu ove godine, putovanja ovdje su na 50% popusta.

Beograd

Još jedan grad blizu Hrvatske, možete vlakom, busom, autom ili avionom do Beograda. Odličan izbor ako želite popit kavu na trgu, vidjeti muzeje, izlaziti na popularne splavove i prošetati slikovitim ulicama i parkovima.

Krk

Otok Krk je predivan, a mi predlažemo da uzmete odmor u proljeće ili ljeto u gradu Krku. Male uske ulice, pogled na more, odlična hrana i atmosfera. Krk je predivan za solo putovanja i uvijek ćete pronaći nešto korisno za napraviti i vidjeti.

London

London je ogroman, bogat, luksuzan i slikovit, ali to su dobre stvari i ne, nije skup za boravak. Putovanja u London su trenutno daleko ispod cijene. Uživat ćete u mnogobrojnim atrakcijama i događanjima, vidjeti najbolje muzeje, galerije i uživati u top kafićima i restoranima.

Prag

Posjetite Prag, oduvijek jedan od najboljih gradova za solo putovanja. Šetnja dugim i slikovitim ulicama, posjet dvorcu, razgledavanje muzeja ili uživanje u gastro delicijama Praga, samo mali dio onoga što Prag nudi.

Salzburg

Predivan grad koji ćete obožavati. Do Salzburga možete autobusom, avionom ili autom. Salzburg je predivan grad koji će vas oduševit poviješću, kulturom, hranom i velikim izborom trgova, parkova i slikovitih šetnica.

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply