Destinacije za posjetiti u 2016

Destinacije za posjetiti u 2016.. Svijet je knjiga, a oni koji ne putuju, čitaju samo jednu stranicu izreka je koju mnogi znaju. Ako niste do sada putovali ovo su odlične preporuke destinacija, a ako jeste putovali i putujte ponovno ove godine, uzmite u obzhitr ove predivne destinacije koje su idealne za putovanje ove godine. Predstavljamo vam nekoliko najboljih destinacija za posjetiti ove godine.

Source: KMiragaya/123RF

Source: KMiragaya/123RF

Kuba

Dragulj Kariba i jedna od još uvijek relativno netaknutih mjesta koje morate posjetiti. Vjerujemo da već znate onu staru koja kaže kako se Kuba polako mjenja. To je točno i upravo je zato 2016 godina idealna za putovanje na Kubu

 

Grčka, Santorini i Mykonos

Grčka je savršena destinacije za ljubitelje sunca, plaža, odlične hrane i bogate povijesti. Posjetite Grčku i posjetite njezina dva najbolja dragulja, predivne otoke Mykonos i Santorini. Za Grčku možete letjeti iz Beograda s Aegean Airlinesom ili direktnim letovim kompanije Volotea iz Venecije. Santorini je jedan od najromantičnijih otoka svijeta, a Mykonos jre grčka verzija predivne Ibize.

 

Pariz

 
Pariz nazivaju gradom ljubavi, stoga ukoliko ste zaljubljeni, posjetite ovaj romantični grad. Uz razgledavanje brojnih znamenitosti, penjanje na Eiffelov toranj uživajte u ukusnim pariškim specijalitetima.

 

Meksiko

 
Meksiko je zemlja koja ima mnogo toga za vidjeti, no izdvojili bi tri najpopularnije destinacije, a to su: Cancun, Guadalajara i Mexico City. Ukoliko posjetite Meksiko osjećat ćete se kao da ste na drugom planetu.

 

London

London zaista nudi za svakog ponešto. Ovje možete uživati u ukusnoj hrani, pivu, mnoštvu svjetski poznatih atrakcija kao što su Big Ben, London Eye i mnoge druge.

 

Prag

 
Zlatni grad Prag svakako vrijedi posjetiti. Ovdje možete uživati u pivu i ukusnoj hrani, kao i pogledu na gradske tornjeve, nazivaju ga “Grad tisuću tornjeva”. Ovo je povoljna destinacija koja će vam zasigurno ostati u srcu ukoliko ju posjetite.

Credits: Vitaly Titov/123RF

Credits: Vitaly Titov/123RF

Leave a Reply