Destinacije za posjetiti u 2021.godini

Destinacije za posjetiti u 2021.. Svijet je knjiga, a oni koji ne putuju, čitaju samo jednu stranicu izreka je koju mnogi znaju. Ako niste do sada putovali ovo su odlične preporuke destinacija, a ako jeste putovali i putujte ponovno ove godine, uzmite u obzhitr ove predivne destinacije koje su idealne za putovanje ove godine. Predstavljamo vam nekoliko najboljih destinacija za posjetiti sljedeće godine

Gotove ponude možete potražiti na Jeftinim putovanjima ili kod nas, javite nam se na Facebook Lovci na odmore.

Kuba

Dragulj Kariba i jedna od još uvijek relativno netaknutih mjesta koje morate posjetiti. Vjerujemo da već znate onu staru koja kaže kako se Kuba polako mjenja. To je točno i upravo je zato 2021  godina idealna za putovanje na Kubu Trenutno možete kupiti letove za Kubu već od 389 eura.

 

Grčka, otoci Santorini i Mykonos

Grčka je savršena destinacije za ljubitelje sunca, plaža, odlične hrane i bogate povijesti. Posjetite Grčku i posjetite njezina dva najbolja dragulja, predivne otoke Mykonos i Santorini. Za Grčku možete letjeti iz Beograda s Aegean Airlinesom ili direktnim letovim kompanije Volotea iz Venecije.Za boravak na Santoriniju predlažemo Deluxe rest butik.

Pariz

Pariz nazivaju gradom ljubavi, stoga ukoliko ste zaljubljeni, posjetite ovaj romantični grad. Uz razgledavanje brojnih znamenitosti, penjanje na Eiffelov toranj uživajte u ukusnim pariškim specijalitetima. Ako želite na odmor u Pariz savjetujemo putovanja od travnja do rujna 2021.godine.

Andaluzija u Španjolskoj

Za savršen odmor u proljeće sljedeće godine izaberite Andaluziju. Nama omiljena regija Europe zbog hrane, arhitekture, trgova i parkova. Predlažemo putovanje u Malagu i Sevillu, a ako vam ostane vremena posjetite i druga mjesta.

 

Meksiko

Meksiko je zemlja koja ima mnogo toga za vidjeti, no izdvojili bi tri najpopularnije destinacije, a to su: Cancun, Guadalajara i Mexico City. Ukoliko posjetite Meksiko osjećat ćete se kao da ste na drugom planetu.

 

London

London zaista nudi za svakog ponešto. Ovje možete uživati u ukusnoj hrani, pivu, mnoštvu svjetski poznatih atrakcija kao što su Big Ben, London Eye i mnoge druge.

 

Prag

Zlatni grad Prag svakako vrijedi posjetiti. Ovdje možete uživati u pivu i ukusnoj hrani, kao i pogledu na gradske tornjeve, nazivaju ga “Grad tisuću tornjeva”. Ovo je povoljna destinacija koja će vam zasigurno ostati u srcu ukoliko ju posjetite.

Credits: Vitaly Titov/123RF

Credits: Vitaly Titov/123RF

Leave a Reply