Zašto svi obožavaju Maldive

 

Svijet je prepun lijepih mjesta i mnoga od njih izgledaju zaista kao “raj na Zemlji”, ali baš svi obožavaju Maldive. Saznajte zašto je to tako i da li su Maldivi zaista tako posebna destinacija.

Možda ste već gledali fotografije Maldive koje doslovno izgledaju nestvarno, ali vjerujte nam da su itekako stvarna. Ono što morate znati je da jedan takav luksuzni odmor može koštati i do 100 000 kuna (sto tisuća kuna) ili 15 000 eura. No bez straha i panike, Maldivi zaista nisu skupo mjesto i može se ugodno ljetovati i za 5000 kuna po osobi. Ono što je sigurno je da ako tražite skupoću i luksuz to ćete ovdje i pronaći, ali po određenoj cijeni.

Zašto ih ljudi obožavaju?

  • Zato što na Maldive možete ba 365 dana u godini i rijetko će vam loše vrijeme pokvariti putovanje.
  • Zato što je ovo destinacija kao iz neke bajke, sitan bijeli pijesak, palme, toplo i lijepo more te predivna flora i fauna
  • Zato što su Maldivi posebni, a nisu skupa destinacija za boravak
  • Zato što je hrana tamo raznolika i egzotična
  • Zato što imaju najtoplije more na svijetu 365 dana u godini
  • I za kraj zato što su zaista sigurna destinacija

Kako izgleda odmor na Maldivima za oko 6000 kuna? Pogledajte ovaj video ispod. Hotel uz ovakvu plažu i let za Maldive te hrana koštaju ukupno 6000 kuna za tjedan dana. Pa sami procjenite da li je ovo skupo, sigurno smo da ćete se složit sa nama da ovo nije skupo.

Ipak ako želite nešto luksuzno kao što je video ispod ovog teksta, za to se morate pripremiti platiti i nekoliko tisuća eura. Razlika u luksuzu je velika, ali na kraju i jedno i drugo su Maldivi. To što si ne možete priuštiti vilu na vodi i osobnog batlera ne znači da nećete uživati na Maldivima.

 

Ako sada i dalje želiš na Maldive posjetite Putujmo jeftino i potraži najbolju ponudu.

Za informacije o Maldivima pročitajte sve u grupu o Najboljim destinacijama.

Provjerite cijene hotela na BOOKINGU, najbolji izbor za odmor na Maldivima.

Leave a Reply