Zadar je ove godine srušio rekorde (bolji turizam nego u 2019)

Zadar je još jedan dokaz kako je turizam ove godine bio jak i dobar za sve u njemu. Srušen je rekord broja putnika u Zadru, letova avionom pa i broj noćenja u Županiji i to više nego i rekordne 2019.godine prije pandemije. Sljedeća godina (2022) će biti još i bolja i stručnjaci najavljuju kako će možda bit i 30% bolja nego ova, a u skladi s time aviokompanije i hoteli te apartmani najavljuju podizanje cijena, gotovo da neće biti slobodnih karata i apartmana za odmor na moru. Predlažemo da svoje putovanje rezervirate prije 1.1.2022.

Ako tražite smještaj na moru, aviokarte za putovanje u proljeće i ljeto, kupite i rezervirajte to što prije. Kolege na Najjeftinijim putovanjima nude besplatnu izradu plana putovanja, pronaći će smještaj za vas i aviokarte.

Gotove ponude putovanja u Prag možete pronaći na stranici Najjeftinija putovanja.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply