Volotea nudi aviokarte za 1 euro

Lowcost kompanija Volotea nagrađuje svoje članove i nudi letove za 1 euro. Avionska karta već od samo 1 eura i to za mnoge termine u proljeće, ali i ljeto. Da bi kupili ovako jeftine avionske karte trebate biti član Volotea. Članarinu možete platiti već danas i ona traje godinu dana i svaka akcija poput ove vrijedit će i za članovce. Znači ako u jednoj godini, unutar 12mj od danas putujete 2-3 puta onda ćete uštedjeti i do 100+ eura na ovakvim ponudama.

Akcija vrijedi za određene letove i samo iz određenih zračnih luka. Cijeli popis zračnih luka i destinacija po ovim cijenama provjerite klikom NA OVAJ LINK

Takse i pristojbe su uključene u cijenu kao i 2 komada manje ručne prtljage. Predana prtljaga se plaća kod Volote-e (veliki kofer).

Primjeri putovanja:

  • Iz Venecije za Siciliju, Sardiniju ili u Napulj za 1 euro
  • Iz Splita su cijene oko 19 eura. Split – Marseille ili Nica za 19 eura

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Flight, let by SergeyNivens/ 123rf photos

Leave a Reply