Vodič za top smještaj u Pisi, Toskani

S dolaskom Ryanaira u Zagreb, otvorene su nove mogućnosti putovanja, uključujući i novu zračnu liniju za Pisu u Italiji. Ovog proljeća, Ryanair nudi lowcost letove iz Zagreba za Pisu počevši od kraja ožujka, a iz Zadra putovanja započinju u lipnju. Uzbuđeni zbog ovih novih prilika, istražili smo i odabrali najbolje, a ipak pristupačne hotele i apartmane u Pisi, kako biste mogli uživati u svom boravku bez brige o smještaju.

Pisa, grad poznat po svom legendarnom Kosi tornju, pruža mnogo više od jedinstvenih povijesnih znamenitosti. Grad odiše toskanskim šarmom i kulturom, čineći ga idealnim odredištem za odmor. Naš odabir hotela u Pisi usmjeren je na one koji nude izvanrednu vrijednost, udobnost i pogodnosti, osiguravajući da vaš boravak bude ne samo povoljan, već i nezaboravan.

Od luksuznih hotela do povoljnih apartmana, Pisa ima nešto za svakog putnika. Predstavljamo vam hotele koji nude izvrsnu lokaciju, blizinu glavnih atrakcija i izvrsnu uslugu. Također, ističemo one apartmane koji pružaju osjećaj doma daleko od doma, s dodatnim pogodnostima poput kuhinje i privatnog prostora.

Bez obzira na vaš budžet ili stil putovanja, Pisa vas čeka s otvorenim rukama. Rezervirajte svoj smještaj unaprijed i pripremite se za istraživanje ovog čarobnog toskanskog dragulja, počevši od Kosega tornja pa sve do skrivenih kutaka punih povijesti i kulture.

PISACENTRO GUESTHOUSE

  • Odličan guesthouse u centru Pise. Cijena za dvoje samo 60 eura. Pogledaj – PISACENTRO

PENSIONE RINASCENTRO

Pansion soba za dvoje na top lokaciji u srcu grada. Cijena za dvoje samo 58 eura. Pogledaj – RINASCENTRO

HOTEL TERRANOVA

  • Najpovoljniji hotel u samom centru Pise. Soba za dvoje samo 59 eura. Pogledaj – TERRANOVA HOTEL

APARTMAN DELFO

  • Najbolji apartman u centru Pise. Ocjena 92/100 – best buy. Samo 60 eura. Pogledaj – APARTMAN DELFO

HOTEL MODERNO

  • Vrlo dobar hotel u centru Pise za 2 ili 4 osobe. Samo 70 eura s doručkom. Pogledaj – HOTEL MODERNO

VILLA NOEMI

  • Odlična vila za parove, romantično i predivno uređeno. Cijena za parove iznosi 90 eura. Pogledaj – NOEMI

Napomena: cijena iznad su za termine u 4 i 5mj, kasnije mogu biti nešto veće. Sve izražene cijene su za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi. Smještaji imaju opciju i za obitelj sa 1 ili 2 djece. Cijeli popis apartmana i hotela možete i sami pogledati ovdje – cijene smještaja u Pisi.

Možete potražiti još ovakvih vikenda putovanja ovdje – Jeftina vikend putovanja.

sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2024.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply