Vikend putovanja Hrvatskom za samo 100 kuna po osobi

Vikend putovanja Hrvatskom za samo 100 kuna po osobi.Želite negdje pobjeći na putovanje? Upalite svoj auto ili kupite kartu za autobus i posjetite ova predivna mjesta. Vjerovali ili ne, ali vikend je moguć za samo 100 kn po osobi. Ove kuće i apartmani se iznajmljuju u travnju i svibnju po cijeni od 200 kn ili manje od 200 kn za noćenje. Ponuda uključuje boravak za 2 odraslih i u nekim slučajevima 2 odraslih + djeca. Cijena tako po osobi iznosi 100 kn ili manje. Prijevoz nije uključen u cijenu.

Credits: Hotel room/custom/by StefanoLunardi/123rf

Credits: Hotel room/custom/by StefanoLunardi/123rf

Split

Želite posjetiti predivni Split? Možete boraviti u apartmanu rooms Rasema za samo 70 kn po osobi ili apartmanu The Palm za 99 kuna po osobi za noćenje.

Zagreb

Za vikend u Zagrebu isto tako možete unajmiti sobu u odličnim apartmanima za manje od 100 kuna. Predlažemo Apartman Contentno, veliki apartman za 2 + osoba samo 90 kn po osobi za noćenje. Odličan izbor je i Guesthouse Bimba  u centru Zagreba, noćenja od 90 kn po osobi.

Motovun

Motovun se nalazi u srcu Istre i odličan je izbor za vikend odmor u proljeće Cijene noćenja po osobi za nešto malo više od 100 kuna, evo Valentino Guesthouse za 150 kuna.

Hvar

Odmor na otoku Hvaru može biti zaista povoljan. Rezerviraj apartman Karević za samo 90 kuna po osobi ili pansion rooms Krbuljić za 85 kuna po osobi za noćenje. Tko je rekao da je Hvar skup?

Opatijska Rivijera

Za boravak u predivnoj Opatiji i njezinoj okolici predlažemo rezervaciju apartmana B&B Borka za 100 kn po osobi za noćenje ili u villi residence Ičići za samo 100 kn po osobi.

Ovo je samo mali dio ponude koji možete pronaći na stranici Booking Hotela. U Hrvatskoj ima više od 500 apartmana i pansiona koji ustupaju noćenja već od 50 kn po osobi tj. 100 kn za cijeli apartman ili boravak u kući. Za primjer još možemo navesti odličan apartman na Rabu – apartman Tina koji možete rezervirati za samo 75 kn po osobi ili smještaj Milema u Vodicama.

Kliknite na link ispod odnosno na tražilicu ispod i upišite datum putovanja i mjesto i kliknite na traži/search te rezervirajte klikom na linkove i dobivate najbolju cijenu. Online rezervacije su uvijek najpovoljnije.Booking.com

Leave a Reply