Vijesti – Ryanair od sada iz Zadra leti za Napulj

Kako prenosi portal Croatian Aviation, lowcost kompanija Ryanair kreće sa novom zračnom linijom iz Zadra i to za predivni grad Napulj u Italiji. Aviokarte su već u ponudi, a putovat će se u sezoni 2021 (ljeto 2021). Više informacija o letovima na službenoj stranici kompanije Ryanair.

Ryanair je u jesen otkazao mnoge letove iz Hrvatske, ali s obzirom da se situacija s covidom poboljšava samo je pitanje dana kada će Ryanair ponovno otvoriti i neke stare poveznice iz Hrvatske za mnogobrojne gradove Europe.

Recite nam jeste li koristili kada usluge Ryanair i koliko ste zadovoljni. Možete to komentirati s drugima u grupi – klikni ovdje i pridruži se grupi.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Credits. Ryanair, travel by magone, can stock photos

Leave a Reply