Velik broj agencija i WHO želi test umjesto Covid putovnice

Covid putovnice su već na jedan način i krenule, a mnoge kompanije već traže da se njihovi djelatnici cijepe i da imaju dokument o tome, a isto traže i od svojih putnika (rtecimo Quantas).

Što vi mislite o tome, da li bi radije svaki put na testiranje ili bi cijepljenje pa da imate tu vrstu dokumenta i da možete lakše putovati svijetom? Ostavite nam komentar na Facebook stranici ili u grupi (link ispod).

Svjetska zdravstvena organizacija je također protiv covid putovnice i smatraju da bi svi trebali imati pravo na putovanja, ali uz naravno prethodno testiranje.

Samo je mali dio populacije cijepljene, a velik dio nije niti će biti uskoro zbog pomanjkanja cjepiva, ali i dalje mogu da se testiraju i putuju pa zašto im onda nametnuti nešto kao što je covid  putovnica.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply