Ulcinj – biser Crne Gore i top destinacija za ljetovanje

Ako tražite idealno mjesto za ljetovanje i da je povoljno onda morate ove godine u Ulcinju u Crnu Goro. Kada razmišljamo o ljetovanju na Jadranskoj obali, često se fokusiramo na popularne destinacije u Hrvatskoj., ali postoji i jedno manje poznato mjesto koje zaslužuje našu pažnju – Ulcinj.

Smješten na jugu Crne Gore, Ulcinj je tajanstveni grad bogate povijesti, slikovite prirode i prekrasnih plaža. Ovaj blog članak istražuje razloge zašto bi Ulcinj mogao biti idealna alternativa za ljetovanje u Hrvatskom dijelu Jadrana, s obzirom na svoje povoljnije cijene.

Povoljne cijene u usporedbi s Hrvatskom

Jedan od glavnih razloga zašto je Ulcinj privlačna alternativa za ljetovanje u Hrvatskoj jest znatno niža cijena smještaja, hrane i ostalih troškova. Prema istraživanjima, cijene u Ulcinju mogu biti čak do 60% niže nego u popularnim destinacijama na Hrvatskom dijelu Jadrana poput Dubrovnika ili Splita. To znači da ćete moći uživati u kvalitetnom odmoru i istraživanju ljepota Jadranskog mora po pristupačnijim cijenama.

Evo ako usporedimo 8 dana ljetovanja u Ulcinju u srpnju/julu možemo lako pronaći apartmane za 30 € po danu i hotele već od 45 € po danu. Provjerite i sami sve dostupno na ovom linku – ULCINJ CIJENE BORAVKA I LJETOVANJA.

Predivne plaže

Ulcinj je poznat po svojim spektakularnim plažama koje pružaju raznolikost i raznolike mogućnosti za uživanje. Plaža Velika Plaza, najduža plaža na Jadranskoj obali, proteže se na čak 13 kilometara i nudi beskrajne pješčane dine i kristalno čisto more. Mala Plaza, također poznata kao Ladies Beach, privlači posjetitelje svojim slikovitim okruženjem i opuštenom atmosferom. Bez obzira jeste li ljubitelj aktivnosti na vodi, sunčanja ili jednostavno opuštanja uz zvukove mora, Ulcinj ima plažu za svaki ukus.

Bogata kulturna baština

Ulcinj je grad s bogatom poviješću i intrigantnom kulturnom baštinom. Stari grad Ulcinj, srednjovjekovna utvrda smještena na litici, oduševljava posjetitelje svojim uskim ulicama, džamijama i ostacima starog grada. Tu se također nalazi i poznati Ulcinjski gradski muzej koji nudi uvid u bogatu prošlost ovog područja. Istinski zaljubljenici u povijest i kulturu će biti

Još jednom predlažemo da se i sami uvjerite u jako povoljan smještaj u Ulcinju – klikni ovdje i provjeri.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2023.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply