Tri najljepša otoka Hrvatske za odmor ovog ljeta

Donosimo ideju za ljetovanje. Posjetite jedan od ova tri najljepša otoka Hrvatske. Pogledajte kamo na odmor i našu preporuku za smještaj. Pronašli smo povoljan, a savršen smještaj uz najbolje plaže na naljepšim otocima Hrvatske. Ove godine si priuštite jedan ovakav odličan odmor.

OTOK RAB

Otok Rab ima najljepše plaže, savršena mala mjesta, odličnu gastro ponudu i odličan izbor zabave. Osim plaža tu su i mnogobrojne znamenitosti iz duge povijesti otoka.

Boravite u apartmanu Rab Centar – klikni. Ovaj apartman ima najbolju lokaciju na otoku u centru + odmah je do mora i plaže. Boravak za 2 odraslih i dijete za 500 kuna.

OTOK CRES

Otok za romantiku, za zaljubljene, mlađu ekipu koja traže nešto posebno za odmor u dvoje. Cres ima predivne plaže i prirodu.

Za obiteljski boravak za 4 osobe birajte Mobilne kućice na plaži sa 2 spavaće sobe, a za parove preporučujemo vrhunsku Hotel Kimen.

OTOK VIS

Otok Vis je biser srednjodalmatinskog arhipelaga i jedan od najljepših otoka Europe. Obožavat ćete čisto more, lije plaže i stara naselja na otoku.

Za smještaj na ovom otoku svima preporučujemo apartman Little Gem, top ocjenjen apartman na odličnoj lokaciji već od 200 kn po osobi.

Pročitajte još članaka poput ovog:

credits. Vis by xbrchx/123rf

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply