Top pet razloga zašto posjetiti Split

Jeste li već posjetili Splitu? Najlipši gradu na svitu. Split je zaista predivan grad kojeg se trudimo posjetiti barem jednom svake godine ili svake druge godine. Ako planirate putovanje na more ove godine predlažemo da razmotrite opciju boravak u Splitu. Pogledajte i top 5 razloga zašto baš Split. Hotele i apartmane u Splitu rezervirate klikom ovdje.

credits. Split by Anshar/can stock photo

credits. Split by Anshar/can stock photo

Bačvice

Famozna plaža Bačvice dio su top 10 stvari koje morate napraviti i doživjeti u Hrvatskoj za života. Posjetite Bačvice, kupajte se i zaigrajte picigin.

Riva

Slavna Riva poznata je u cijelom svijetu kao jedna od najljepših na svijetu. Sjednite na kavu, probajte sladoledni kup i uživajte u razgovoru s prijateljima i obitelji te osjetite ovu magičnu atmosferu grada Splita.

Dioklacijanova palača

Ako volite kulturu i povijesti onda zaista morate posjetiti Split koji je jedan od najboljih gradova Hrvatske po pitanju tradicije, kulture i bogate povijesti.

Klubovi

Vrhunski klubovi, koncerti i kafići još su jedan razloga zašto morate posjetiti Split

U blizini je otok Brač

Ako vam je dosta razgledavanja Splita i kulture ovog mjesta onda se zaputite trajektom na otok Brač gdje možete uživati u top ponudi vrhunskih jela i kupajuti se na rajskim plažama

Jeste li već posjetili Splitu? Najlipši gradu na svitu. Split je zaista predivan grad kojeg se trudimo posjetiti barem jednom svake godine ili svake druge godine. Ako planirate putovanje na more ove godine predlažemo da razmotrite opciju boravak u Splitu. Pogledajte i top 5 razloga zašto baš Split.

Za najbolji izbor apartmana i hotela u Splitu preporučujemo da pogledate ovaj POPIS – KLIKNUTI.Booking.com

Leave a Reply