Top mjesta za odmor na moru ove godine

Predstavljamo top mjesta izvan Hrvatske za odmor na moru ove godine. Preporučujemo da odmah provjerite akcije za aviokarte na našoj stranici i da uvijek uzimate smještaj online preko Bookinga (klikni) jer nudi besplatno otkazivanje i opcije plaćanja smještaja tek pri dolasku. U ova teška vremena bitno je osigurati svoj smještaj sa te dvije opcije.

Lefkada

Predivno mjesto u Grčkoj koje preporučujemo za vaš odmor ove godine. Mjesto na kojem će uživati svi, oni veliki i mali. Sunčana destinacija na kojoj možete ljetovati već od početka lipnja. Za odmor preporučujemo IANOS HOTEL.

Santorini

Predivan romantičan otok koji slovi kao jedan od 5 najljepših i najromantičnijih otoka svijeta. Idealan otoka za odmor u dvoje, ali i za cijelu obitelj. Santorini se smatra i jednim od najsigurnijih otoka Europe. Preporučujemo hotel EPAVLIS & SPA

Kreta

Bogata ponuda all inclusive hotela, odlične plaže, slikovita mjesta i predivno more glavni su razlog zašto ove godine izabrati ljetovanje na ovom starom i velikom otoku. Za odmor birajte hotel EVANS.

Mallorca

Mallorca se nalazi na Balearima i slovi kao jedan od najslikovitijih otoka na Mediteranu. Nama osobno najdraži otok Europe. Uživat ćete u raznovrsnoj hrani, predivnoj prirodi i najboljim plažama. Izaberite Esmeralda hotel i resort.

Sardinija

Odličan otok koji će se svidjeti baš svima. Ističemo kako je ovdje ljetovanje iznimno povoljno. Sardinija je slikovita, ima bijele lijepe plaže, sitan pijesak i čisto more, a hrana, ma hrana je najbolja!

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits: Santorini by Paul Cowan/can stock photo

Leave a Reply