Top destinacija za rujan i listopad – Marseille i Provansa

Zahvaljujući Ryanairu možete ove godine posjetiti jednu od najljepših destinacija u mjesecu rujnu i listopadu. Posjetite Marseille i Aix en Provence (10km od Marseille-a) jer se radi o vrlo slikovitim mjestima bogate povijesti i kulture, a opet o mjestima koje imaju toplu i ugodnu jesen. Provjerite cijene smještaja klikom ovdje – hoteli u Marseilleu.

Provansa je zemlja predivne prirode, vina, sireva, destinacija mora i planina i jedna od najljepših regija na svijetu, ali isto tako i vrlo romantična destinacija koja se preporučuje mladim parovima.

Uživajte šetajući starim gradom Marseille-a, isprobavajući najbolje delikatese francuske kuhinje ili posjetite predivni maleni Aix en Provence i pogledajte jedan od najslikovitijih gradova svijeta.

Marseille je drugi grad Francuske po broju stanovništva, a isto tako je i grad koji ima među najviše restorana i kafića u Francuskoj (odmah iza Pariza), pa ga čini odličnim mjestom za posjetiti ako osim slikovitih ulica i muzeja želite probati i odličnu gastro ponudu ili izlaziti u lokalne klubove.

Ryanair ustupa letove iz Zadra po cijeni od 50-60 eura po osobi za povratnu avionsku kartu. Između Marseille-a i Aix en Provance ili drugih slikovitih mjesta u Provansi možete vlakom ili autobusom, a na raspolaganju vam je i povoljan taksi.

Zašto posjetiti?

  • Slikovite ulice
  • Notre Dame – Marseille-a
  • Super slikovita okolna sela i mali gradići
  • Vrhunski izbor gastro ponude
  • Jeftini letovi
  • Budžet destinacija

Marseille01

Leave a Reply