Top destinacija za ljetovanje – Vodice

Vodice su predivne i jedan od najpovoljnijih izbora za ljetovanje ove godine. Možete birati pješčane, šljunčane ili betonske plaže, one sa hladom ili one bez hlada, a posvuda imate i dječja igrališta, tobogane, te aquapark. Odličan izbor za obiteljski odmor, ali i za izlaske s obzirom na odličnu ponudu barova i restorana.

U Vodicama možete uživati u vodenim sportovima, izlascima, vožnji brodom, biciklom ilise zabaviti uz pedaline, skutere na vodi, skijanje na vodi ili vožnjom kajaka. Odličan izbor zabave za sve uzraste. More je čisto i plaže imaju plavu zastavu.

Do Vodica idu autobusi svaki dan iz mnogih gradova Hrvatske, a brzo stižete i vlastitom vozilom. Udaljenost Vodica i Zagreba je manja od 3,5h autom. Autocesta će koštati oko 140 kuna po smjeru te oko 180 kuna goriva /u prosjeku.

Smještaj u Vodicama:

Za hedonizam preporučujemo da uzmete boravak u predivnim hotelima uz šetalište u Vodicama. Predlažemo boravak u luksuznom hotelu Olympia ili u Olympia Sky hotelu.

Ako vas zanimaju cijene, dodatne informacije i ostalo javite se u grupu Putujmo zajedno – klikni i pridruži se. Možete pogledati i gotove ponude putovanja i postaviti upit ako tražite ponudu za ovakav odmor.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete

Leave a Reply