Top 8 razloga zašto posjetiti Irsku

Želite putovati negdje, a ne možete se odlučiti? Možda ćemo vam malo pomoći sa ovim idejama. Ovo je top 8 razloga zašto trebate posjetiti Irsku. Predivna Irska prepuna je dvoraca, parkova, vrtova, slikovitih uvala, vrhunskih gastro ponuda, muzeja i galerija, a nemojte zaboraviti na vrhunsko pivo, kavu, whiskey i naravno mnogobrojne festivale. Za putovanja u Irsku predlažemo let s Ryanairom za Dublin. Smještaj potražite ovdje – Jeftini hoteli u centru Dublina.

Credits: S.Pavone/123RF

Credits: S.Pavone/123RF

Festivali

Irska je prepuna festivala i dojam imamo kao da je svaki dan neki festival. Ako volite zabavu obožavati ćete Irsku upravo zbog mnoštva raznoraznih zabavnih sadržaja i festivala.

Dvorci

Ako volite dvorce onda je ovo zemlja za vas. Gotički, strašni, mistični, slikoviti, mali ili veliki, kakav god dvorac želite vidjeti taj istip tip ćete i pronaći ovdje. Za obilazak dvoraca najbolje je unajmiti auto i napraviti jedan road-trip kroz Irsku.

Pivo

Ako ste ljubitelj piva odnosno prava pivopija onda morate posjetiti Irsku. Zaboravite na trenutak na Belgiju i pribajte orginalani Guinessa i to još u istoimenoj tvornici. Za ljubitelje piva ovo je Raj na Zemlji.

Avantura putovanja Irskom

Bilo to autom, vlakom ili autobusom kroz Irsku se putuje na jedan poseban i vrlo slikovit način. Predlažemo road-trip, ali isto tako predlažemo da iznajmite i kvalitetne bicikle i uputite se u prirodu, a nemojte zaboraviti i na stotine lokacija za ljubitelje planinarenja.

Nevjerojatni pitoreskna sela i mjesta

Irska je prepuna malih sela i mjesta koji su pravi užitak za vidjeti. Neka od najslikovitijih mjesta svijeta se nalazi upravo ovdje

Putovati je jeftino

Možda niste znali, ali Ryanair ustupa vrlo jeftine avionske karte za Dublin. Putovanja možete kupiti na stranici Ryanair ili preko tražilice Skyscanner, a povratna avionska karta zna se pronaći i za 50-tak eura.

U Dublinu su vam prijatelji

Da, neki su otišli tražiti bolje sutra, a drugi pak su otišli zato što je Irska obećana zemlja, kako god bilo tamo imate ili prijatelja ili člana obitelji i zašto ne posjetiti ih ove godine.

Dublin

Dublin je sam po sebi razlog zašto trebate posjetiti Irsku. Ipak je riječ o jednom od najpopularnijih turistučkih odredišta Europe. Dublin je grad prepun života, slikovitih ulica, odličan izbor za šopingiranje ali isto tako i za isprobavanje raznih specijaliteta hrane i pića. Provjerite cijene u Dublinu.

 

 Booking.comBooking.com

Leave a Reply