Top 7 destinacija za odmor u proljeće 2022.godine

Želite ideju za sljedeći odmor i putovanje? Ako planirate putovati u proljeće sljedeće godine predlažemo da izaberete odmor na jednoj od sljedećih destinacija. Gotove ponude putovanja za ova mjesta možete pronaći već danas na stranici jeftina putovanja hr. Ukoliko vas zanima više informacija o ovim destinacijama slobodno nam ostavite poruko u komentaru na kraju teksta.

Klikom ovdje možete provjerite pakete hotel + let – EXPEDIA DEALS

Putovanja za Maltu avionom i brodom pronađite na ovom linku – klikni.

Credits. Toledo by wastesoul/ can stock photos

Toledo

Toledo je jedan od najljepših gradova Europe, a poznat je po jako dugoj povijesti, bogatoj kulturi i predivnim spomenicima. Odličan izbor za putovanje u travnju ili svibnju (april i maj) sljedeće godine. Putovati je lako, prvo avionom za Madrid odakle imate bus, vlak ili rentacar za dolazak do Toleda.

Belek

Belek je čarobno ljetovalište u Turskoj smješteno na 30min autom od Antalije. Ako tražite rani odmor na moru putovanje u svibnju i lipnju je odličan izbor. Oduševit će vas all inclusive ponuda hotela, restorani, plaže i čisto more.

Porto

Drugi najveći grad Portugala i nama osobno najljepši grad Portugala. Porto je biser koji jednostavno morate posjetiti. Oduševit će vas poviješću, kulturom i raznolikom gastro ponudom. Putovanja iz mnogih zračnih luka već od 29 eura po osobi.

Rim

Vječni grad Rim je uvijek najbolji izbor za putovanje u proljeće. Predlažemo odmor između Uskrs i Praznika rada (prvi maj). Posjetite čarobne brežuljke, parkove i razgledajte sve te silne muzeje, crkve, spomenike i trgove. Trenutno je najbolji izbor za putovanje direktni let iz Zagreba sa Ryanairom, letovi od 9 eura.

Cipar

Predivni otok Cipar ima povijest dugu 9000 godina, savršene plaže, egzotičnu kuhinju, odličnu kulturu, ma nema što nema! Putovanje na Cipar u proljeće iz BG ili Zagreba već od 50 eura po osobi. Predlažemo putovanje u svibnju (maju) kada se već možete i kupati.

Kyoto

Kyoto je po mnogima najljepši grad Japana i najbolje ga je posjetiti krajem ožujka i u travnju. Ovdje imate neke od najboljih spomenika i hramova u Japanu kao i predivan stari zološki vrt, a Kyoto je poznat po bogatoj kulturi i odličnoj gastro ponudi.

Kreta

Otok Kreta je otok bogate povijest i jedna od najboljih sunčanih destinacija u Europi. Zbog blage klime kupati se možete već od svibnja pa sve do sredine listopada. Putovanja na Kretu dostupna su već od 39 eura po osobi za direktni povratni let iz mnogih zračnih luka.

Želite li još ovakvih ponuda  javite se odmah porukom. Posjetite stranicu Jeftina putovanja Hrvatska i pošalji im poruku.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2022.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Top 7 destinacija za odmor u proljeće 2022.godine

Credits: Kyrenia, Cipar by walkerssk/ from Pixabay

Leave a Reply