Top 6 otoka Hrvatske za odmor ovog ljeta

Hrvatska je zemlja sa stotinama otoka, predivnim starim gradovima, plažama i odličnom gastro ponudom. U današnjem blogu donosimo popis i preporuku od top 6  otoka Hrvatske za savršen odmor ovog ljeta.

Uz svaki od spomenutih otoka imate i link do odličnog, a povoljnog smještaja. Izabrali smo za vas odlično ocjenjen smještaj za boravak na ovim otocima. Putovanja i gotove ponude potražite na stranici Jeftina putovanja hr.

Credits, Hvar by xbrchx/can stock photo

Hvar

Hvar se može pohvaliti vrhunskom gastro ponudom, lijepim plažama i predivnim starim gradovima. Boravak na Hvaru ovog ljeta u hotelu već od 200 kn za parove, pogledajte HOTEL FORTUNA

Vis

Otok Vis i njegove rajske plaže, savršeno čisto more i naravno otok Biševo i Modra špilja. Otok zaljubljenih, idealan za odmor za parove. Boravak neka bude u APARTMANIMA AS

Rab

Rab je jedan zaista predivan otok koji se nama osobno najviše svidio od otoka na kojima smo bili. Uživat ćete u najljepšim plažama, čistom moru i odličnim hotelima. Za boravak na Rabu izaberite SAN MARINO SUNNY VALAMAR.

Korčula

Korčula je otok bogat poviješću i kulturom, jedan od najboljih otoka Dalmacije.  Korčula nosi i nadimak “Mali Dubrovnik”, a oduševit će vas gastro ponudom, arhitekturom i poviješću. Za boravak na Korčuli izaberite HOTEL KORKYRA

Mljet

Zeleni otok Hrvatske koji je ove godine jedna od 10 najtraženijih destinacija u Europi. Uživajte u otoku bogate flore i faune. Za odmor izaberite HOTEL ODISEJ.

Cres

Predivan otok Hrvatske za miran i opušten otok. Cres ima odlične plaže od kojih su mnoge skrivene u uvalama, a nudi i bogatu povijest te odličnu gastro ponudu. Za boravak na Cresu izaberite VILLU LAVANDA.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits. Vis by xbrchx/123rf

Leave a Reply