Top 5 promjena u putovanjima nakon što prođe Korona

Iza Korone ništa više neće biti kao prije pa tako ni putovanja. Donosimo 5 promjena koje će se dogoditi nakon što završi koronavirus. Ako želite putovati u 2021.godini slobodno potražite ponude na stranicama kao što je Jeftina putovanja hr.

Putovanja će biti jeftinija

Cijene putovanja će biti manje, barem sljedeće 2-3 godine. Agencije i razne kompanije jednostavno moraju spustiti cijene kako bi privukle velik broj turista.

Obaveza cijepljenja

Ako ste mislili da će biti bez ovog varate se, a po istraživanjima izgleda da će gotovo sve najveće kompanije tražiti dokaz o cijepljenju radi sigurnosti vas, ali i njihovih usluga te radi lakšeg organiziranja putovanja.

Putovat će se manje

Manja putovanja tj. manji broj putovanja, ali će ta ista putovanja biti i nešto luksuznija jer će ono što dobijete za novac vrijediti manje nego prije, zbog nadolazeće recesije.

Putovat će se na udaljenije destinacije

Birat će se najviše ona mjesta koja su imala najmanji broj problema oko korone, a birat će se i najviše ona mjesta koja su imala i lagane mjere protiv korone jer nitko ne želi da “zapne” tamo gdje bi mogao usljediti policijski sat.

Najviše će se putovati na otvorene destinacije

Putovanja tamo gdje će biti toplo i gdje će ljudi najviše boraviti vani će uskoro biti najtraženija i gotovo pa i jedina opcija. Nitko ne želi putovati u 5mj tamo gdje je zima i gdje će morat boravit unutra jer je rizik od zaraze daleko veći. Za primjer, svi će radije putovati  na Tenerife, a ne u hladnu Moskvu u travnju.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za zimu 2020 i proljeće 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits. travel, work, beach, holiday by belchonock/123rf

Leave a Reply