Top 5 plaža Sjeverne Dalmacije

Želite na odmor u Sjevernu Dalmaciju? Pogledajte koje su to najbolje plaže u tom  dijelu Hrvatske. Za vikend odmor u Dalmaciji trebate već sada osigurati smještaj. Preporučujemo da posjetite link na kraju teksta i potražite svoj apartman ili hotel na moru.

Kolovare

Kolovare se nalaze u blizini centra Zadra i odličan su izbor za kupanje ove godine. Zadar je jedan od ako ne i najljepši grad Hrvatske. Uz plažu se prostire i šetnica kafićicima i barovima.

Pinija

Pinija je predivna plaža u Petrčanima kod Zadra. U blizini plaže su i hoteli sa bazenom i sobama sa pogledom na more. Možete piti jutarnju kavicu na 20tak metara od mora, a tu je borova šuma koja će raditi ugodnu hladovinu.

Zaton

Još jedna odlična plaža u blizini Zadra. Zatonska plaža je odlična i okružena je top hotelima, barovima i restoranima.

Crvena luka

Jedna od nama najdražih plaža i nalaze se u Biogradu na Moru. Odličan grad za ljetovanje, a plaža je super i u blizini su restorani i kafići.

Sabunike

Po mnogima jedna od najljepših pješčanih plaža Hrvatske. Sabunike imaju toplo more i vrlo plitko more pa su idealne za boravak sa djecom.

Imate li vi svoju omiljenu plažu u Dalmaciji ? Komentiraj na facebooku.

Aviokarte potražite na Skyscanneru, a hotele na Bookingu.  Ako želite da vam drugi besplatno pomognu oko putovanja posjetite Jeftina putovanja, oni uvijek imaju savjete i najnovije informacije oko putovanja.

Za korisne informacije, vodiče i fotografije pridružite se fejsbuk grupi – najbolje destinacije svijeta.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Leave a Reply