Top 5 načina kako jeftino putovati u 2021.godini

Sigurni smo da želite putovati i što prije, a situacija u svijetu baš i ne dopušta putovanja na velik broj mjesta. Ipak, vjerujemo da će sve biti uredu do lipnja  (juna) i da će se od tada putovati bez problema. Evo i par savjeta kako možete već danas raditi na tome da putujete što jeftinije ove godine.

Rezerviraj let odmah!

Aviokompanije već danas nude akcije za jesen  i ljeto, a daruju i besplatnu promjenu termina putovanja. Ovo je super jer možete uvijek promjeniti datum putovanja i nemate brige da će nešto krenuti na loše jer ste osigurali let sa fleksibilnim uvjetom promjene datuma putovanja.

Rezerviraj hotel odmah!

Zašto hotel rezervirati? Pa rezerviraš let koji možeš pomaknuti za mjesec ili dva ukoliko bude potrebno i to potpuno besplatno pa zašto ne odmah rezervirati i hotel dok su cijene ovako niske. Booking nudi besplatno otkazivanje kod više od 60% hotela i apartmana, ako tako rezervirate i smještaj zatim možete otkazati i uzeti za neke druge termine. Jednostavno ne gubite ništa, a dobivate mnogo toga.

Promjeni način putovanja

Ako ti nije do let avionom ili nisi za odlazak na planirano i dugo očekivano putovanje brodom možeš već danas pronaći odlične savjete i ideje kako jeftino putovati busom, vlakom ili autom. Možeš nas pitati za savjete u grupi – klikni ovdje i slobodno nas pitaj što želiš.

Zaboravi na agencije i putuj individualno

Agencije nude grupna putovanja i nude razne opcije uz doplatu, a nakon teške 2020.godine sumnjamo da ti je do toga. Jednostavno uštedi novac i ovaj put putuj sam i sa svojim prijateljima. Ne plaćaj visoke naknade raznim agencijama jer ti to zaista ne treba ove godine. Ušteda će biti u tisućama!

Izaberiti manje posjećeno mjesto

Destinacije koje su sklone velikom broju turista uvijek imaju i velike cijene i bit će teško osigurati jeftin odmor tamo čak i ove godine. Zato izaberi neku nesvakidašnju destinaciju, ali pobrini se da je sigurna i da nema puno problema i uvjeta oko putovanje na takvo mjesto. Neki manje popularan otok je odličan izbor za jeftin odmor ovog ljeta.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Ryanair, travel by magone, can stock photos

 

Leave a Reply