Top 5 avanturističkih aktivnosti u Srbiji koje morate isprobati

Donosimo popis od 5 avanturističkih stvari za isprobati u Srbiji. Srbija možda nije prva zemlja koja vam padne na pamet kada razmišljate o avanturi, ali ova zemlja u srcu Balkana ima mnogo toga za ponuditi. Od raftinga do planinarenja, ovde su top 5 avanturističkih aktivnosti u Srbiji koje morate isprobati.

Credits. Tara by fotos1992/ pixabay

Rafting na Tari

Reka Tara je domaćin nekih od najboljih rafting avantura u regiji. Sa svojim brzim tokovima i spektakularnim pejzažima, ovo je must-do za svakog ljubitelja adrenalina.

Planinarenje na Rtanj

Rtanj je planina koja je postala popularna među planinarima zbog svoje neobične oblike i mistične povijesti. Pogled s vrha je jednostavno nevjerojatan.

Speleologija u Resavskoj Pećini

Ova predivna pećina nudi jedinstveni uvid u podzemni svet Srbije. Od stalaktita do stalagmita, ovo je pravo iskustvo za ljubitelje prirode.

Paragliding u Nišu

Niš je postao popularno odredište za paragliding, zahvaljujući odličnim vremenskim uvjetima i predivnim pejzažima.

Biciklizam kroz Frušku Goru

Nacionalni park Fruška Gora je idealan za biciklizam. Sa svojim blagim usponima i predivnim šumama, ovaj park će vas ostaviti bez daha.

Zaključak

Srbija je zemlja koja ima mnogo toga za ponuditi kada je u pitanju avanturizam. Ovih top 5 avanturističkih aktivnosti su samo početak. Zato ne čekajte, spakirajte svoje stvari i uputite se u avanturu!

Sva ova putovanja možete zatražiti na upit kod kolega na Najjeftinija putovanja ili pitati ljubitelje putovanja za savjet u grupi Najbolja putovanja.

Svoj smještaj za odmor na svim ovim mjestima predlažemo da pogledate preko Hotels tražilice, broj 1 tražilica na internetu za najpovoljnije kuće za odmor, apartmane ili hotele. Više o tome na linku iznad.

credits. fruska gora fotos1992 pixabay

Leave a Reply