Top 10 predivnih mjesta Europe za posjetiti u proljeće

Želite na odmor u proljeće? Dopustite da vam predstavimo naš izbor top 10 mjesta koje bi trebali vidjeti u proljeće. Planirajte već danas i potražite prijevoz i smještaj na internetu. Ako trebate savjete za putovanja ostavite nam komentar. Jeftine hotele možete pogledati ovdje – Booking hoteli i apartmani. Najbolji izbor i najbrža internet pretraga letova je preko tražilice Skyscanner.

Dvorac Neuschwanstein

Predivan dvorac koji se nalazi u Bavarskoj na manje od 6,5h autom iz Zagreba. Pogledajte preporučeni smještaj – Hoteli u blizini dvorca.

Pariz

Opustite se uz romantične trenutke u Parizu, gradu ljubavi i romantike. Za boravak izaberite hotel De Senlis.

Istanbul

Miris kebaba, kave i nevjerojatan shopping u proljeće obavezo su iskustvo koje možete dobiti samo u Istanbulu. Preporučujemo boravak u hotelu Historia.

Sevilla, Španjolska

Grad bogate povijesti i predivne arhitekture. Proljeće (za Uskrs) je najbolje posjetiti ovaj grad zbog mnogobrojnih festivala i zabavnih sadržaja.

Lugano, Švicarska

Ako volite jezera i odmor u prirodi onda morate posjetiti Lugano. Zamislite savršen odmor u villi uz jezero uz slikoviti panoramski pogled koji oduzima dah. Vrlo romantičan izbor putovanja u proljeće. Hotele možete potražiti ovdje – Jeftini smještaj u Luganu.

Positano, Italija

Maleni raj na Zemlji kojeg bi svatko trebao posjetiti za života. Super slikovito i romantično mjesto. U proljeće su cijene noćenja dosta niže od onih u ljeto pa je to idealan izbor za organizirati jedno jeftinije putovanje u Italiju i odmor ovdje.

Verona, Italija

Grad romantike, pjesnika i mnogobrojnih znamenitosti. Verona je savršen izbor za vikend putovanje, a odmah uz nju se nalazi i slavna Venecija kao još jedna top opcija za posjetiti u proljeće.

Jezero Bled

Predivna Slovenija i ove godine ima destinaciju koja je proglašena jednom od top 10 destinacija za posjetiti. Proljeće je najbolji izbor za odmor u prirodi na jezeru Bled. Preporučujemo putovanje u svibnju ili početkom lipnja. Povoljne hotele i apartmane možete rezervirati ovdje – Cijene smještaja na jezeru Bled.

Hallstatt

I Austrija ima svoj romantični biser, a njegovo ime je Hallstatt. Jedno od najljepših mjesta i jezera na svijetu. Udaljenost od Zagreba je manje od 4,5h autom.

Amsterdam

Predivni Amsterdam ima najvažniji dan u godini baš u proljeće (King’s Day) pa je to i najbolji izbor za putovanje u proljeće.

Leave a Reply