Top 10 mjesta Europe koje bi svatko morao da posjeti

Vrijeme je da vam dajemo savjete za putovanja! Granice se polako otvaraju i dolazi vrijeme kada će svi ponovno putovati. Ovo je naš osobni izbor od top 10 mjesta Europe koje bi svatko morao da posjeti. Ako ste ih već posjetili slobodno nam se javite jer imamo mi još jako puno preporuka! Za one koji nisu posjetili ovih 10 mjesta preporučujemo da krenu već od proljeća sa putovanjem na ove destinacija.

Za dodatne informacije, cijene, ponude i linkove odmah pogledajte dolje ispod na dnu članka. Pratite linkove do najboljih ponuda i pridružite se zajednici za putovanja.

Credits: Tenerife by dziewul/ can stock photo

London

Krećemo sa Londonom. Jedan zaista predivan grad koji jednostavno morate vidjeti. London ima baš sve i sa razlogom nosi nadimak New York Europe.

Venecija

Venecija je blizu Hrvatske i prava je šteta znati da ju mnogi hrvati i dalje nisu vidjeli. Romantičan grad na kanalima, okružen morem, a ispunjen predivnom arhitekturom i ulicama koje kriju bogatu povijest i kulturu.

Istanbul

Ako voliš shopping, voliš dobru hranu i želiš vidjeti ostatke povijesti stare tisućama godina onda je ovo must see destinacija.

Mykonos

Sigurno ste čuli za otok Mykonos i za sve one divlje partije i koncerte tamo. Ovo nije samo takav otok, on je predivan i za obično ljetovanje. Ima lijepe plaže, odličnu atmosferu i čaroban zalazak sunca.

Atena

Grčki glavni grad i mjesto u kojem ćete uživati u bogatoj gastro ponudi i istraživajući bogatu povijest i kulturu.

Dubrovnik

Najljepši stari grad Hrvatske. Njegove zidine imaju svjetsku slavu, a s razlogom je dugi niz godina u top 10 mjesta Europe za ljetovanje.

Sevilla

Glavni grad Andaluzije ima vrlo bogatu povijest i kulturu, predivne parkove, trgove i odlične restorane.

Barcelona

Barcelona je nešto posebno, biser kakav se mora vidjeti. Bez obzira ako želite gastro putovanje, kupanje ili istraživanje spomenika i muzeja, ovo je grad koji morate vidjeti

Amsterdam

Amsterdam se mijenja, više neće biti isti pa je sada krajnje vrijeme da ga posjetite ako već niste. Najzabavniji grad Europe polako gasi pola onoga po ćemu je poznat.

Pariz

Grad svjetlosti i ljubavi. Ovo je grad za koji garantiramo da će se svidjeti baš svima bez obzira na godine i razlog putovanja.

Tenerife

Tenerife su dio Španjolske i nalaze se na Kanarskim otocima. Ako već niste bili ovdje onda ne znate što ste propustili. Najljepši otoci vječnog proljeća.

 

 

 

Jeftina putovanja možete pronaći i na stranici Putujmojeftino.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Source: V.J.Matthew/123RF

Leave a Reply