Testiraj ga prije braka – putovanje sa dečkom

Članak za sve mlade dame koje su u vezi, zaručene ili već na korak do vjenčanja, a još uvijek ne žive s njim zajedno. Ne kažemo da će ovo donesti baš presudu, ali može pomoći da u startu znate što i kako. Jedno putovanje bi vam moglo uvelike pomoći da upoznate osobu s kojom planirate živjeti. Saznajte kako se ponaša u novonastalim situacijama, kako se nosi sa stresom i kakve su mu životne navike.

Zašto putovanje prije braka?

Mnoge su se neugodno iznenadile kada su tek prvi put putovale s dečkom nakon vjenčanja i to za medeni mjesec. Kako putovanja znaju otkriti mnogo toga o osobi s kojom putujete one su ostale zapanjenje s njegovim ponašanjem prema njoj i prema drugima, a to ukazuje da tu osobu još nisu dovoljno upoznale, a već su rekle DA.

Putovanja će pokazati kakav je sa stresom

Putovanja znaju biti stresna, planiranja, ali i cijeli odmor može biti stresan ako ste ga isplanirali baš u zadnjem trenu. On možda bude ljut, agresivan ili bezvoljan oko cijelog putovanja i možda vam pokvari putovanje ponašanjem jer se nije mogao nosit sa stresom. Treba li vam to u životu? Život je stresan, ako ne može podnijeti putovanje kako će život i ono što s time dolazi.

Putovanja mogu otkriti kakav je kada s njim živiš zajedno

Ako niste živjeli skupa i nemate tu priliku trenutno možda je najbolje jedno 10 dana putovanja. Sami s njim upoznat ćete njegove životne navike. Da li je uredan ili je prava svinja te što i kako radi kada s njim boravite 10tak dana 24h dnevno te kakve su mu navike u krevetu, koliko spava, da li mu smeta spavanje sa vama 10tak dana kada dijelite isti krevet itd….

Putovanja će ga prikazati kao osobu koja je velikodušna ili škrta

Putovanja nisu jeftina. Ne mora on platiti putovanje, možda jednostavno više volite sve po pola, ali ipak, kao muškarac valjda će pokazati svoju velikodušnost i neće štedjeti na suvenirima, poklonima, večeri itd. Naravno možda nema, to je drugi par cipela, ali to već onda unaprijed i sami znate. Ako ima, a teškog srca želi platiti kavu u centru ili kaže da ne želi u muzej jer je ulaznica 15 eura onda to već ukazuje na jedan drugi problem.

Koliko je zabavan ili dosadan

Možda doma igra igrice 4h, radi 8h, spava 6h, a ostatak vremena je sa vama i prijateljima. No što kada ste sami zajedno na putovanju, nema hobija i nema kladionice, tv-a ili odlaska na pivo sa ekipom. Kako planira vrijeme provoditi jer život s njim znači da ćete puno više vremena provodit zajedno pa vam ne treba netko tko će biti dosadan i prespavati pola putovanja jer samo čeka da se vrati doma ekipi, mami ili svojem računalu.

  • Mnogi piju kada su na putovanju i pokazuju svoju drugu stranu
  • Neki su svadljivi i agresivni
  • Jedini imaju i loše higijenske navike koje tek na putovanju izlaze van
  • Dosta njih zna biti zajedljivo, dosadno, ma prava muka!

Mi predlažemo da s njim otputujete bez obitelji i prijatelja. Samo vas dvoje na min 5 dana, a najbolje 7-14 dana. Upoznajte ga i njegove navike izvan zone komfora. Najbolje je to napraviti u zemlji izvan Hrvatske, Srbije i Bosne, u stranoj zemlji gdje će morati pokazati pravo lice.

Jeftina putovanja možete pronaći i na stranici Putujmojeftino.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits. Istria by misterbeautiful/can stock photo

Leave a Reply