Ryanair ruši rekorde u regiji – najveći broj letova i najniže cijene

Lowcost kompanija Ryanair je već svima opće poznata kao najbolja lowcost kompanija u Europi, a do sada su godinama letjetli u regiji, ali niti približno kao ove godine. Od Zagreba, Dubrovnika, Splita, Tirane pa do Podgorice, Sarajeva i Zadra – Ryanair ruši rekorde ne samo po broju linija, već i broju letova, prodanih karata i po naravno rekordnom niskim cijenama.

Ryanair ove godine niže akciju jednu za drugom, a leti za više od 60 destinacija iz gore spomenutih zračnih luka (gradova). I dalje je najveći broj letova kroz godinu iz Zagreba, a sezonski iz Zadra. Za prvi dio 2024 godine možemo vidjeti kako je Ryanair već 30% bolji nego rekordne 2019. godine i ovaj broj će samo rasti kako dolazi sezona.

Isto tako ne samo da se očekuje ogroman broj novih turista već i domaći turisti napokon sa Ryanairom mogu za nekoliko eura posjetiti neke od najljepših otoka i gradova Europe.

Ryanair je zbog ovog broj 1 u regiji i već su krenuli biti opaka konkurencija domaćim prijevoznicima kao što su Croatia Airlines i Air Serbia, ali i drugim lowcost prijevoznicima poput Wizz Aira ili Vuelinga i Volotea.

Pitanje je samo vremena kada će Ryanair dodatno povećati promet, broj linija, ali i spustiti cijene – posao im u regiji zaista ide i mi to široke ruke prihvaćamo.

Recite nam jeste li već imali iskustvo leta sa Ryanairom i kakvi su vaši utisci sa putovanja sa ovom kompanijom?

Ako hvataš jeftine aviokarte možeš ih uvijek pronaći na stranici Putujmo Jeftino. Kolege ovdje danima za vas traže najbolje ponude jeftinih letova i hotela.

Ako želite još ovakvih preporuka potražite ih na našoj stranici ili u grupi Najbolje destinacije.

Vidi više:

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2024 .godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE.

Young woman with small backpack as a hand luggage in international airport looking at the flight information board, checking her flight

Leave a Reply