Rashladite se ovog ljeta na Plitvičkim Jezerima

Ljeto još nije ni došlo, ali ne moramo vam govoriti kako će i ovog ljeta biti “pakleno vruće”, a u NP Plitvice je prosjek temperature u srpnju i kolovozu oko 24°C što je i do 8 stupnjeva manje nego u recimo Zagrebu. Rezervirajte ljetni vikend odmor ili duži boravak za obitelj ili u dvoje na Plitivama. Preporučujemo da rezervirate odmor već sad zato što su cijene iznimno povoljne.

Za vaš boravak tako preporučujemo sljedeće apartmane:

NP Plitvice su nevjerojatna senzacija koju morate posjetiti. Jedan od najljepših Nacionalnih Parkova na svijetu. Kristalno bistra voda, predivni slapovi i 16 čarobnih jezera koje se slijevaju jedno u drugo.

Čak i ako ste već bili ovdje prije 15-tak godina na Plitvicama (recimo školsko putovanje), taj nacionalni park više nije isti jer se on uvijek mijenja. Flora i fauna Plitvica se promjenila nekoliko puta kroz godine. Zato baš preporučujemo svima da posjetite ovo predivno mjesto u Hrvatskoj.

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits: Photo by Rognar/Plitvice/123rf

Leave a Reply