Putujte najjeftinije na daleke destinacije s Fly Emirates

Putujte najjeftinije na daleke destinacije s Fly Emirates. Od prvog lipnja ove godine jedna od najboljih avio kompanija ustupa letove iz nove zračne luke u Zagrebu. Kompanija Fly Emirates nudi letove od 1.lipnja i to po akcijskoj cijeni. Putovati možete za velik broj egzotičnih i dalekih destinacija i to po najboljim cijenama, a avio kompanija Emirates ustupa i neke od najboljih aviona koji su ikad poletjeli iz Zagreba i kao šećer na kraju nude vam i opciju putovanja prvom klasom.

Gdje se mogu kupiti avionske karte?

Na njihovoj službenoj stranici FLY EMIRATES ili preko tražilice Skyscanner.

Gdje pronaći smještaj?

Možete za smještaj poslati upit nama ili ostaviti poruku, a možete i sami potražite odličan i povoljan izbor hotela i destinacija klikom ovdje – Booking hoteli i apartmani.

Gdje mogu letjeti?

Za sve najpopularnije daleke destinacije.  Cijene letova su već od 249 eura na više. Putovati u Bangkok možete već od 398 eura, a na Šri Lanku ili Bali već od 449 eura. Ovo su akcijske cijene putovanja.

Izdvajamo letove za

  • Bangkok
  • Dubai
  • Maldive
  • Bali
  • Kuala Lumpur
  • Hong Kong

 

Napominjemo.

Ovo nije ponuda turističke agencije. Sva putovanja možete rezervirati klikom na linkove iznad i samostalno organizirati prijevoz do zračne luke i hotela jer u cijenu putovanja su uključene sve takse za avionsku kartu i smještaj, ali javni prijevoz do hotela i zračne luke je nešto što morate organizirati sami.

Cijene se mogu promjeniti jer se radi o akciji. Ukoliko su se cijene promjenila znači da je akcija završila ili su sve avionske karte za taj termin već rasprodane i trebate potražiti drugi termin putovanja

Credits: Flight / Ivantagan/123RF

Credits: Flight / Ivantagan/123RF

Leave a Reply