Putovanje koje morate doživjeti – Istanbul

Istanbul, čaroban grad koji ima bogatu povijest i nevjerojatnu kulturu. Ako do sada niste posjetili Istanbul zaista ste putovali na kriva mjesta. Ovo je jedan od gradova koji morate posjetiti što prije. Ovaj grad ima sve, od vrhunske gastro ponude, bogate povijesti i kulture pa do nevjerojatnih građevina, spomenika, trgovina i neke od najboljih otvorenih marketa na svijetu.

Istanbul je jeftina destinacija za posjetiti jer kroz cijelu godinu imate avionske karte iz Zagreba, Beograda ili Ljubljane po cijeni već od 99 eura. Trenutno su jeftini letovi iz Zagreba za Istanbul od listopada do siječnja.Jedno putovanje u trajanju od 5 dana stajati će vas oko 2000 kuna po osobi.

Smještaj svakako rezervirajte preko stranice Booking, a možete dobit i 30 eura popusta preko Airbnb stranice – kliknite ovdje za popust i registraciju. Cijena noćenja u Istanbulu je po nama vrlo smiješna i već od 100 kuna možete boravit u hotelu u centru grada.

Ako volite egzotičnu hranu, romantične šetnje i izlaske u kafiće i volite shoppingirati onda je ovo najbolja destinacija koju možete posjetiti u Europi, ali kako je Istanbul dijelom i na Azijskom kontinentu možemo reći kako spaja najbolje od dva svijeta – Europe i Azije.

Posjetite Istanbul zbog:

  • Odlične hrane
  • Niskih cijena
  • Bogate povijesti
  • Zbog nevjerojatnih marketa i Bazaara

Potražite putovanja na stranici Putujmo Jeftino.

Source: Jackmapipan/123RF

Source: Jackmapipan/123RF

Leave a Reply