Putovanje koje morate doživjeti – Istanbul

Istanbul, čaroban grad koji ima bogatu povijest i nevjerojatnu kulturu. Ako do sada niste posjetili Istanbul zaista ste putovali na kriva mjesta. Ovo je jedan od gradova koji morate posjetiti što prije. Ovaj grad ima sve, od vrhunske gastro ponude, bogate povijesti i kulture pa do nevjerojatnih građevina, spomenika, trgovina i neke od najboljih otvorenih marketa na svijetu.

IZDVOJENO – Za najbolji odmor u Istanbulu preporučujemo SABA HOTEL koji se nalazi na najboljoj lokaciji u gradu na korak do svih znamenitosti, a sobe su super uređene i cijena je zaista povoljna. Samo 250 kuna po osobi za noćenje odnosno već od 500 kn noćenje za dvoje uz doručak. Pogled na najbolje znamenitosti i najbolja usluga.

Ako želite vrlo povoljan, a opet odličan smještaj onda preporučujemo APARTMAN BLUE MOSQUE, on košta 150 kuna po osobi po danu boravka, a nalazi se odmah uz top znamenitosti.

Istanbul je jeftina destinacija za posjetiti jer kroz cijelu godinu imate avionske karte iz Zagreba, Beograda ili Ljubljane po cijeni već od 99 eura. Trenutno su jeftini letovi iz Zagreba za Istanbul od listopada do siječnja.Jedno putovanje u trajanju od 5 dana stajati će vas oko 2000 kuna po osobi. Putovanja iz Sarajeva za Istanbul trenutno iznose 89 eura sa kompanijom Pegasus.

Smještaj svakako rezervirajte preko stranice Booking, a preporučujemo i Hotelscombined. Ako želite neki drugačiji smještaj preporučujemo pogledati ovdje – jeftini hoteli sa popustima. Cijena noćenja u Istanbulu je po nama vrlo smiješna i već od 100 kuna možete boravit u hotelu u centru grada.

Ako volite egzotičnu hranu, romantične šetnje i izlaske u kafiće i volite shoppingirati onda je ovo najbolja destinacija koju možete posjetiti u Europi, ali kako je Istanbul dijelom i na Azijskom kontinentu možemo reći kako spaja najbolje od dva svijeta – Europe i Azije.

Posjetite Istanbul zbog:

 • Odlične hrane
 • Niskih cijena
 • Bogate povijesti
 • Zbog nevjerojatnih marketa i Bazaara

Evo što morate napraviti u Istanbulu

 • Vidjeti Plavu Džamiju
 • Posjetiti Aju Sofiju
 • Posjetiti most Galatu u istoimeni toranj
 • Šetati i kupovati na Bazaaru
 • Posjetiti ostatke iz doba rima
 • Probati kavu, čaj, baklavu i kebab
 • Putovati brodom prijeko na azijsku stranu

Potražite putovanja na stranici Putujmo Jeftino.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Source: Jackmapipan/123RF

Source: Jackmapipan/123RF

Leave a Reply