Putovanje iz Zagreba u Bangkok i na Phuket

Putovanje iz Zagreba u Bangkok i na Phuket. Pripremite se za jedno nevjerojatno putovanje. Izaberite putovanje iz Zagreba u Bangkok i putujte na Phuket. Spojite dvije savršene destinacije Tajlanda i priuštite si nezaboravno putovanje. Ponuda koju vam upravo predstavljamo može se rezervirati za mnoge termine u lipnju, rujnu, listopadu ili studenom 2017.

Source: Sanchail/123RF

Source: Sanchail/123RF

Putovanje avionom iz Zagreba za Bangkok, boravak nekoliko dana i zatim let za Phuket gdje isto tako boravite nekoliko dana. Za putovanje u trajanju od 12 dana (6 dana Bangkoka + 6 dana Phuketa) stajati će vas između 5000 i 6000 kuna po osobi ovisno o terminu putovanja. Ovo je odličan izbor za bijeg u dvoje, medeni mjesec ili jednostavno za jedno uzbudljivo putovanje sa prijateljima.

Avionske karte i smještaj možete rezervirati klikom na linkove iznad. Klikom na linkove iznad dobivate listu letova i cijene te cijenu preporučenog hotela. Ovaj hotel koji preporučujemo za boravak u Bangkoku ima odličnu cijenu i vrlo dobre ocjene i odličan je izbor.

Za boravak na Phuketu preporučujemo da provjerite cijene hotela klikom ovdje – Hoteli na Phuketu

Kada putovati?

Najbolje je u lipnju ili iza listopada, preporučujemo putovanje u studenom ako želite da izbjegnete lošije vrijeme. Prava sezona počinje tek od prosinca i traja do kraja travnja, ali su cijene tada nešto drugačije.

Koliko dana boraviti?

Preporučujemo 10-14 dana, a predlažemo 6 noćenja u Bangkoku i isto toliko na Phuketu.

Budžet za putovanje?

Cijena avionske karte je oko 3500 do 3800 kuna za letove iz Zagreba. Ovo je trenutna cijena i može se sa vremenom i promjeniti.

Cijena smještaja je u prosjeku 2000 kn po osobi za 12 noćenja.

Leave a Reply