Pronašli smo za vas – 3  super hotela i apartmana u Lisabonu

Ako želite putovati u Lisabon sigurni smo da već odavno tražite smještaj i da želite da on bude romantičan, kvalitetan, ali povoljan. Nismo birali najskuplje nego najbolje s obzirom na kvalitetu i cijenu, a uvjet je bio da su na super lokaciji i da su romantični. Ovo je top 3  super hotela i apartmana za vaše putovanje u Lisabon. Sve možete rezervirati tako da kliknete na link nakon čega će vas stranica preusmjeriti gdje možete napraviti besplatnu online rezervaciju. Zapamtite da uvijek možete birati opciju pay later / plati kasnije i opciju besplatno otkazivanja kako bi se osigurali u slučaju da poželite otkazati smještaj.

Baixa House Lisabon

Za samo 700  kn po osobi tj. 1400  kn za dvije osobe možete boraviti u ovom super luksuznom hotelu koji se nalazi u samom srcu stare jezgre grada Lisabona.  Romantičan hotel sa predivnom sobama i predivno uređenim interijerom. Pogledajte ovaj hotel klikom ovdje – Casas Da Baixa

Casa Jasmim

Želite li boravak sa pogledom teško je pronaći bolji smještaj. Ovaj smještaj je zapravo i vrlo povoljan, a noćenje za 2 osobe iznosi samo 500 kuna. Smještaj Casa Jasmim nalazi se u starom gradu i nudi terasu s pogledom i predivan pogled na centar Lisabona. Ocjena gostiju je 94% na više od tisuću noćenja. Pogledajte smještaj – Casa do Jasmim.

HF Fenix Hotel

Ako želite kupanje u bazenu na krovu hotela s pogledom na najbolji dio Lisabona i ako tražite super romantičan hotel onda ne tražite dalje. Ovaj veličanstveni hotel ima ocjenu od 91% na više od 5 000 noćenja i prozvan je najboljim hotelom u Portugalu već nekoliko puta. Samo 450 kuna po osobi za noćenje, nemojte propustiti rezervirati boravak ovdje – HF Fenix Hotel.

Credits: Lisabon by DiogoBaptista/123RF

Credits: Lisabon by DiogoBaptista/123RF

Leave a Reply