Predivni apartmani u Dalmaciji koji nude pogled na more

Za odličan boravak u Dalmaciji izaberite jedan od sljedećih apartmana. Izražene cijene su po osobi za noćenje. Svi apartmani imaju dosta slobodnih termina od lipnja pa sve do rujna. Provjerite fotografije apartmana i recenzije te slobodne termine klikom na link uz opis apartmana.  Svaki apartman ima klima uređaj, parking, balkon, pogled na more i terasu te odličan sadržaj, brz wifi itd..

Apartman Pralas, Mokošica kod Dubrovnika

U naselju Mokošica kod Dubrovnika nalazi se odličan apartman Pralas. Za 200 kn po osobi za noćenje dobijete sobu sa balkonom i terasom i bazenom na 40m od mora. Predivan pogled. Saznaj više i rezerviraj ovdje – apartman Pralas.

Denoble apartman, Korčula

Super apartman na 15m od mora, plaža je odmah tu, imate pogled iz sobe i balkona, ma savršeno mjesto. Po osobi 250 kuna za noćenje u kolovozu. Saznaj više i rezerviraj ovdje – apartman Denoble.

Apartmani Marta u Marini kod Trogira

Odličan apartman na 20m od mora. Nudi sobu sa balkonom i pogledom na more. Odličan izbor za ljetovanje. Cijena je 180 kuna po osobi za noćenje. Saznaj više i rezerviraj ovdje – apartman Marta.

ELZA apartman, Trogir – SUPER PONUDA

U Trogiru imate jedan savršen apartman ELZA. Imate jaccuzi sa pogledom, terasu, balkon, vrhunski opremljen apartman uz more i plažu. Čaroban pogled na Jadransko more za 260 kuna dnevno po osobi. Saznaj više i rezerviraj ovdje – ELZA Apartmani.

Vila Mimoza u Cavtatu

Odličan vila sa pogledom na more. Predivna velika terasa i balkon, odlično uređen apartman. Cijena je 180 kuna po osobi za noćenje. Saznaj više i rezerviraj ovdje – Vila Mimoza.

Grzan apartman, Petrčane kod Zadra

Naša preporuka! Predivan apartman sa bazenom na 20 metara od mora. Balkon i pogled iz sobe na more. Samo 200 kn dnevno po osobi. Saznaj više i rezerviraj ovdje – Grzan apartman.

Curnić apartmani, Jesenice kod Splita

Na 16km od Splita u naselje Jesenice nalazi se odličan apartman Curnić. Odličan pogled, na 50m od mora. Samo 200 kn dnevno po osobi. Saznaj više i rezerviraj ovdje – Curnić apartmani.

Šantić apartmani, Baška Voda

Odličan i luksuzno opremljen apartman sa jacuzzijem, balkonom sa pogledom na more, velikom terasom. Cijena 300 kn po osobi za noćenje. Saznaje više i rezerviraj ovdje – Šantić apartmani

Vidi više:

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Potražite najjeftiniji smještaj već danas klikom OVDJE.

 

Credits. Lokrum by Filip Filipovic from Pixabay

Leave a Reply