Predivna mjesta za vikend odmor, ručak i izlete – u blizini Zagreba i Siska

Za savršen izlet ove godine izdvajamo nekoliko zaista predivnih mjesta. Na nekima možete dobit noćenje ili dva, na druge možete svratiti samo na doručak, ručak i večeru ili piknik izlet. Više informacija u nastavku teksta. Ako tražite jeftin smještaj online izdvajamo stranicu TRAVALA koja ruši rekorde po niskim cijenama, a daruje vam i 25$ popusta ako otvorite račun preko OVOG LINKA i zatim napravite prvu rezervaciju. Osim toga i svaki put nakon odmora vraćaju vam 3% od ukupnog plaćanog iznosa nazad na vaš račun.

Moslavačka Priča, V.Ludina, Popovača

Jedan od boljih restorana u ovom dijelu Hrvatske, zaista vrhunska gastro ponuda, predivno mjesto u prirodi. Odličan sadržaj za velike i male.  Samo sat vremena autom od Zagreba. Potraži smještaj u kućama i vikendicama u blizini – POPOVAČA.

Tradicije Čigoč, okolica Siska

Tradicije Čigoč nalaze se u Čigoču kod Siska. Mjesto koje nudi smještaj i odličan restoran, a od specijaliteta svakako izdvajamo šarana na rašljama, i pečenu janjetinu te domaće sireve. Ovdje možete uživati u razgledavanju prirode, vožnjama biciklom i čamcem ili u ribolovu. Noćenja za samo 200 kuna – TRADICIJE ČIGOČ.

Mlinski Kamen, Brest Pokupski, Petrinja

Nalazi se na samo 45min autom od Zagreba. Mjesto za odmor uz rijeku Kupu. Odlična gastro ponuda, vrhunska pizza i pivo te kava.

Ekopark Krašograd, Pisarovina

Samo 30min autom od Zagreba. Predivno mjesto za izlete, vikend odmor sa noćenjem i team building. Cijena noćenja je manja od 150 kuna po osobi! Rezervirajte boravak OVDJE.

 

Kanjon Kamačnik, G. Kotar

Na sat vremena od Zagreba, odnosno na pola puta između ZG i Rijeke nalazi se predivan Kanjoj Kamačnik, odličan restoran s pogledom, lijepa šetnica i sve drugo što trebate za odličan vikend odmor u prirodi. Smještaj u blizini potražite ovdje – KAMAČNIK.

Ethno farma Mirnovec, Samobor

U Samoboru se nalazi top destinacija za odlazak na ručak i odmor, a idealno je mjesto i za proslavu godišnjica, zaruka i vjenčanja. Etno farma Mirnovec je najbolje mjesto u okolici Samobora za vikend odmor ovog proljeća.

Izletište Banovac, Komarevo, Sisak

Na par km od Siska nalazi se izletište Banovac, odličan izbor za glamping boravak za parove i obitelj. Ovdje imate bazen, restoran, a imate i bogat sadržaj te wellness. Možete rezervirati noćenja ovdje – BANOVAC.

Izletište Cowboy, Vukomeričke Gorice

Samo 10min autom od Zagreba nalazi se odličan restoran i izletište Cowboy. Posebno lijepo mjesto koje nudi i jahanje na konjima, odmor u prirodi i odličnu hranu te mjesta za piknik.

Klet Stari Mlin, Kloštar Ivanić

U predivnom krajoliku Kloštar Ivanića nalazi se Klet stari mlin. Sobe za goste i restoran, ovdje možete uživati u odmoru sa boljom polovicom, prijateljima i kolegama.  Poslužuje se odlična domaća kuhinja, a okruženi ste zaista lijepom prirodom. Vožnja bicikla, šetnje, roštilj, piknik…. Za smještaj klikni ovdje – STARI MLIN I OKOLICA.

 

Klikom ovdje možete provjerite pakete hotel + let – EXPEDIA DEALS

Putovanja avionom i brodom pronađite na ovom linku – klikni.

Leave a Reply