Predivna mala mjesta koja morate vidjeti u 2018.godini

Spremate se za veliku avanturu punu putovanja ove godine? Iskreno se nadamo da da jer ove se godine očekuje najviše putovanja i to ne samo po Hrvatskoj nego po cijelom svijetu. Putovanja nikad nisu bila jeftinija, a niti ih je bilo jednostavnije za rezervirati. Gotovo 50% manje ljudi koristi putničke agencije jer osim što time štedi novac imaju i izbor posjetiti neke ne tako uobičajene destinacije.

Predstavljamo najbolja mala mjesta koja morate posjetiti u 2018.godini. Uz svaki opis mjesta smo stavili i link preko kojeg možete vidjeti cijene smještaja. Jeftine letove potražite na Skyscanner stranici, a do nekih mjesta možete i autom ili autobusom.

Hallstatt

Predivno mjesto skriveno u srcu Austrije. Do Hallstatta možete za manje od 4,5h autom iz Zagreba i okolice. Preporučujemo boravak između travnja i rujna. Potražite smještaj – Jeftin smještaj u Hallstattu.

Bled

Jetero Bled i istoimeno mjesto u Sloveniji savršen su izbor za proljetni odmor ili ljetovanje ove godine. Preporučujemo smještaj u hotelu Kompas. Putujte od travnja do rujna.

Venecija

Grad ljubavi i romantike. Venecije ima predivnu atmosferu, čarobnu arhitekturu i poglede od kojih zastaje dah. Putujte bilo kada jer ovaj grad vrijedi posjetiti u sva četiri godišnja doba. Pogledajte – cijene hotela u Veneciji.

Limone Sul Garda

Jezero Garda, Italija. Savršen izbor za odmor od svibnja do rujna. Super slikovita sela, predivne šetnice, predivno jezero i vrhunska gastro ponuda.

Portofino, Italija

Skriveni biser Italije koji je mnogima i najljepše mjesto za odmor. Portofino je poznat po nevjerojatnom zalasku sunca, otmjenima villama i hotelima koji sa svojih terasa pružaju jedan od najljepših pogleda u Europi. Odličan izbor za medeni mjesec.

Cefalu, Sicilija

Cefalu je predivno mjesto na otoku Siciliji. Trenutno možete za samo 300 kuna avionom iz Venecije do Palerma ili Catanije odakle dalje možete jednostavno do Cefalu-a.

Češky Krumlov

U Češkoj uz granicu s Austrijom nalazi se Češky Krumlov, predivan mali grad koji jednostavno morate vidjeti. Jedno od najslikovitijih mjesta u Europe.

Rothenburg

Predivni Rothenburg se nalazi u blizini Munchena pa ako ga želite posjetiti najbolje je prvo vlakom, busom ili avionom iz Zagreba do Munchena, a možete i uz dužu vožnju autom.

Leave a Reply