Posjetite Nacionalne Parkove u Dalmaciji

Dalmacija je predivna regija Hrvatske koje je među najpopularnijim odredištima mnogih za ljetovanja, ali osim mora i plaža te slikovitih gradića u Dalmaciji imate i nekoliko vrhunskih Nacionalnih Parkova koje preporučujemo da posjetite. Izdvajamo Paklenicu, Mljet, Kornate i Krku – 4 bisera Dalmacije i neke od najljepših NP u Europi.

NP Paklenica se nalazi na planini Velebit u blizini Zadra, a čine ga Velika i Mala Paklenica. Za posjet Paklenici izaberite odmor u Zadru, predlažemo ovaj apartman VILA SIEGA.

NP Kornati se nalaze u srednjoj Dalmaciji na 30-tak km od Zadra. Kornati se sastoje od 90 malih i većih otoka na površini od oko 220 km2.

NP Mljet se nalazi na predivnom otoku Mljetu. Otok je poznat po bujnoj vegetaciji i nosi i naziv zelenim otokom Hrvatske. Nacionalnim Parkom je proglašeno 1960. godine. Za boravak na Mljetu predlažemo Hotel Odisej.

NP Krka se nalazi uz rijeku Krku koja izvira u podnožju planine Dinare kod Knina. Najveća atrakcija je Skradinski buk, lako pristupačan, a predivan za vidjeti.  Ovdje možete uživati u odličnoj gastro ponudi, posjetiti stara sela, vidjeti 7 čarobnih slapčova koji predstavljaju prirodni fenomen, a za smještaj predlažemo – HOTEL SKRADINSKI BUK.

Za boravak u

Više informacija o turizmu provjerite i na stranici Jeftina putovanja.

Ostale hotele, apartmane i ville potražite ovdje – Booking smještaj 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits: Mljet by master2/can stock photo

Leave a Reply