Pomažemo vam pronaći najpovoljniji let

Planirate putovanje? Trebate kupiti avionsku kartu i zanimaju vas neke dodatne informacije? Želite što povoljnije kupiti avionske karte? Ako je odgovor na sve ovo DA, onda nam se javite odmah. Pomoći ćemo vam pronaći let za vaše sljedeće putovanje.

Ono što garantiramo je da ćemo to napraviti besplatno i da će taj let zaista biti najjeftiniji. Naravno osim ako vi ipak ne odlučite za neku skuplju varijantu (zbog toga što ste bliže drugoj zračnoj luci ili zato što je let nešto kraći). U svakom slučaju nam se javite jer ovo ništa ne košta.

Kod kupnje aviokarte trebate znati da agencije uzimaju profit kod kupnje aviokarte za vas, a i tu su one takse koje vam uvijek nekako prešute do samog kraja. Kod nas toga nema. Takse su uvijek uključene u svakoj cijeni, a mi nećemo uzeti niti kune ili eura za uslugu pronalaska aviokarte.

Avionsku kartu ipak morate kupiti sami, a onu koju pronađemo možete kupiti na stranici prijevoznika, nešto povoljnije preko tražilice za posrednika kao što je Skyscanner ili odlaskom u ured aviokompanije (ako imaju ured, neke rade isključivo online).

Bez obzira što trebate, lowcost putovanje ili daleko putovanje, tu smo da pomognemo. Pošaljite nam poruku već danas.

Pridružite se i grupi za zaljubljenike u putovanja NA OVOM LINKU i uvijek možete ovdje upitati (otvoriti temu) ako trebate bilo kakve informacije vezane uz let, smještaj itd…..

Jeftina putovanja možete pronaći i na stranici Putujmojeftino.

Znate li što je Travala?

Prijavite se nakon klika na link, nakon što prvi put boravite negdje na moru u ukupnom iznosu od 1300 kuna (200 $) onda na račun dobivate 23 € (25$) koje možete koristiti kako bi umanjili iznos za boravak na moru. Ovo je odlična nova stranica koja nudi najbolje cijene za odmor u hotelima i apartmanima po cijelom svijetu. Registracija je jednostavna, a podrška odlična, cijene su zaista niske i u ponudi su odlični hoteli i apartmani. Preuzmi popust – KLIKNI I UZMI 23 EURA.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2022 .godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Credits. Travel, Easyjet from skeeze from pixabay

Leave a Reply