Pet razloga zašto rezervirati putovanje u Amsterdam

Želite oduvijek posjetiti Amsterdam? Sada je prilika za to. Trenutno možete kupiti jeftine aviokarte za Amsterdam za jesen i zimu 2018. Amsterdam je jedan od 5 najljepših  i najpopularnijih gradova koje možete posjetiti ove godine, a slovi i kao najzabavniji grad Europe. U ovom gradu ćete uvijek pronaći nešto novo za vidjeti i doživjeti, a očarat će vas arhitekturom, opuštenom atmosferom, gastro ponudom i naravno čuvenom Crvenom Četvrti. Za putovanja pogledajte Putujmo Jeftino stranicu.

Red Light District

Na žalost Crvena Četvrt se polako ali sigurno mijenja i kranje je vrijeme da ju posjetite i doživite dok još možete.

Zbog niskih cijena

Bez imalo sumnje Amsterdam spada među tri najskuplja grada Europe, ali i to nije tako strašno ako već ovaj mjesec rezervirate odmor za recimo rujan i listopad. Cijene hotela su i do 40% povoljnije ako se rezerviraju min 3 mjeseca unaprijed. Pogledajte jeftine hotele i apartmane preko Bookinga.

Doživite više od 40 muzeja

U Amsterdamu imate više od 40 muzeja od kojih su neki besplatni, a neki se mogu povoljno posjetiti ako kupite city card. Za ljubitelje muzeja i galerija ovo je jedna od najboljih destinacija.

Letovi su povoljni

Letovi za Amsterdam su povoljni ako ako već danas rezervirate. Povratne avionske karte već od 79 eura po osobi pa na više. Putovati možete iz Ljubljane, Zagreba, Splita, ali i drugih zračnih luka. Pronađite ponude preko Skyscanner stranice.

Jesen u gradu je predivna

Amsterdam je grad kojeg trebate vidjeti u travnju i svibnju ili rujnu i početkom listopada. Kako su travanj i svibanj iza nas rezervirajte odmor za sredinu rujna ili početak listopada i doživite savršenu atmosferu  i predivnu jesen u ovome gradu.

 

Tražite još razloga? 

  • Sloboda je zaista svima dostupna, možete raditi apsolutno baš sve
  • Lokalno stanovništvo je uvijek nasmijano i željno pomoći
  • Grad je vrlo jednostavan za duge šetnje, teško se izgubiti
  • Trgovine uvijek imaju velike popuste

Leave a Reply