Pet razloga zašto posjetiti Lisabon ove godine

Lisabon je jedan od najljepših gradova Europe. Ako tražite slikovit grad koji ima uvijek dobru atmosferu i odličnu klimu onda ne tražite dalje. Predstavljamo vam pet razloga zašto trebate posjetiti Lisabon ove godine. Putovanja možete pogledati preko stranice Putujmo Jeftino. Za popust od 250 kuna otvorite Airbnb račun. Pogledajte cijene noćenja preko stranice Booking.

Lisabon je predivan

Nije samo predivan zbog velikih trgova i slikovitih ulica nego i zbog predivne arhitekture, dobrih ljudi, bogate povijesti i kulture.

Romantičan zalazak sunca

Ne morate na Santorini ili Maltu za romantičan zalazak sunca. Lisabon ima isto tako predivan i romantičan zalazak sunca, a njegovi romantični hoteli i restorani će upotpuniti doživljaj.

Niske cijene

Najskuplji dio putovanja u Lisabon je avionska karta. Letovi su ove jeseni dostupni od 1200 kuna s polaskom iz Zagreba, a smještaj i hrana su daleko povoljniji. Cijena hrane je niža nego u Zagrebu, a cijena restorana je i do 3 puta niža od one u Dalmaciji.

Zbog izlazaka

Lisabon zna kako se živi i noćni izlasci su u ovom gradu predivni. Niske cijene alkohola, odlična glazba, ukusna hrana i puno događanja na svakom koraku će biti nešto što ćete cijeniti ako volite izlaske.

Gastro ponuda

Zbog gastro ponude Lisabona ćete se zaljubiti, ali i poželjeti odmah da tamo ostanete i živjeti. Dobra hrana je na vrhu popisa razloga zašto se putuje pa samim time ne možete pogriješiti s putovanjem u Lisabon. Vjerujte nam, hrana je odlična.

Leave a Reply