Pet razloga zašto ljetovati na otoku Cipru

Otok Cipar je zasigurno jedan od najljepših otoka svijeta. Ovaj otok ima bogatu povijest, slikovitu arhitekturu, predivne plaže, a o hrani ne moramo ni govoriti. Zbog predivnih pješčanih plaža i odličnih all inclusive hotela ovo je jedna od najboljih destinacija za ljetovanje u Europi. Osim romantičnih putovanja otok Cipar je idealan i za obiteljska putovanja s djecom. Potražite ponude preko Putujmo Jeftino. Za najjeftinije hotele na Cipru predlažemo da pogledate ovdje – Jeftini hoteli na Cipru.

Cijene hotela su niske

Cijene hotela su uglavnom i do 50% povoljnije od hotela na Jadranu. Noćenja u hotelima već od 50 eura po osobi (hoteli uz plažu, doručak uključen). Provjerite – cijene hotela.

Bogata povijest

Otok ima bogatu povijest, ali i velik broj legendi i bogatu mitologiju. Na svakom koraku vidjet ćete hramove, spomenike, ostatke gradova i sela.

Predivne pješčane plaže

Plitko more, toplo more, a plaže predivne, idealno za obiteljski odmor.

Aktivan odmor

Na Cipru možete uživati u ziplin-u, skakanju sa padobranom, vožnjom gliserom, vodenim sportovima, ali i aktivnom odmoru bilo da idete pješice, biciklom ili autom kroz jedan road-trip otokom.

Hrana

Volite dobru hranu? Cipar ima najbolji izbor hrane i to ne samo Ciparske već i Turske! Osim ove dvije kuhinje na otoku imate i odličan izbor azijske kuhinje.

Jeste li već bili na Cipru i kakvi su vaši utisci sa putovanja? Pošaljite nam fotografiju i ostavite komentar.

Za jeftine avionske karte predlažemo da koristite Skyscanner. Najjeftiniji letovi su iz Beča, Budimpešte ili Beograda, a odnedavno i iz Zagreba.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

Source: RotislavAgeev/123RF

Source: RotislavAgeev/123RF

Leave a Reply