Pet razloga zašto ćete se zaljubiti u Marrakech

Marrakech je jedan od  najslikovitijih gradova, a oduševiti će vas sa mnogo toga. Ovaj drevni grad zaista je melem za oči i pravi je užitak otkrivati njegove tajne i upoznati tu posebno atmosferu i čarobne ulice. Putovati do Marrakecha najbolje je avionom iz Venecije ili Beča jer su letovi daleko povoljnijih od onih iz Hrvatske. Za odličan izbor ponuda za Maroko pogledajte cijene hotela ovdje  – Jeftini hoteli i cijene letova ovdje – Skyscanner.

Marakeš cena

  1. Labirint

Da, Marrakech je pravi jedan labirint ulica, a Medina je mjesto gdje se svi prvi puta izgube, ali čar i je u tome da se izgubite i pronađete sve tajnovite kutke ovog drevnog mjesta.

  1. Shopping

Šopingiranje ovdje dobiva jedno novo značenje. Ako ste bili u Istanbulu i volite takav način shoppinga onda ćete se zaljubiti u Marrakech i njegove otkačene markete.

  1. Predivna arhitektura

Plave boje, bijele boje, zlatni pijesak i drevni kamen, oblici su to i boje koje će vas natjerati da satima uživati razgledavajući ovaj stari grad.

  1. Romantična atmosfera

Malo koje mjesto na svijetu je tako romantično kao što je to Marrakech. Romantika nije samo u ulicama nego i glazbi, shoppingu, noćnim izlascima na trg i spavanje u romantičnim sobama lokalnih riyada.

  1. Hrana

Mljac, a što više reći od “mljac” jer gastronomija je ovdje nevjerojatna. Domaći kruh, lubenice, janjetina sa roštilja, lokalni specijaliteti od ovčeite, bogati doručak sa jajima i lokalni začini oduševiti će svakog gastronoma.Booking.com

Leave a Reply