Pet otoka Hrvatske za ljetovanje u lipnju

Ljetovanje ove godine ne mora biti u srpnju i kolovozu, može to biti već sredinom lipnja, pa čak i početkom mjeseca lipnja. Razloga je mnogo, a najvažniji su to da će smještaj biti gotovo upola povoljniji, a drugi je taj da neće biti gužve na otocima. Zbog teške 2020.godine možda ste i propustili ljetovanje pa je najbolje ove godine ljetovati što prije. U lipnju se možete kupati i sunčati bez problema.

Evo što mi kažemo kamo trebate na ljetovanje u lipnju ove godine i zašto. Za odličan broj hotela i apartmana na ovim otocima možete posjetiti Booking s linka ispod ili nas upitati komentarom u tekstu ispod pa ćemo vam prosljediti najbolje ponude.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za proljeće i ljeto 2021.godine.
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

credits: Pag by Dziewul/can stock photo

Otok Pag

Jedan od najljepših otoka Dalmacije ima odlične cijene za odmor u lipnju. Vrijeme je u Dalmaciji uvijek lijepo, a Pag je pun života i događanja. Cijene već od 100 kn po noćenju. Provjerite cijene – Otok Pag.

Otok Cres

Otok Cres ima visoke cijene boravka i lipanj je odličan izbor ako želite boraviti na otoku sreće po dosta nižim cijenama. Rezervaciju napravite već ovaj ili sljedeći mjesec. Klikni ovdje za cijene.

Otok Krk

Krk je još jedan predivan otok koji morate posjetiti, ali zbog malog broja hotela i apartmana cijene su uglavnom visoke pa je lipanj odličan izbor za odmor na ovom otoku. Kliknite – otok Krk

Otok Mljet

Predivan otok Mljet zaista je bajkovito mjesto Hrvatske za najbolji godišnji odmor. U lipnju nema gužvi i cijene su i više nego odlične. Provjerite – Mljet, cijene.

Otok Korčula

Predivan otok bogat kulturom i duge povijesti. Otok Korčula je jedan od najtraženijih otoka za odmor u ljeto. Cijene su i inače niske, a za lipanj su gotovo “bagatela”, noćenja već od samo 80 kuna! Provjerite – Korčula, cijene.

Credits. Korčula by Tatiana Popova/123rf

Leave a Reply